可惜他有愛侶 還可怎麼爭取

janice1226
|
當年幾鐘意佢呢首歌
其實個男既都幾衰, 原配當年同佢共患難捱窮, 依家有d名氣就搵過個 呢種男人唔要都算

https://hk.entertainment.appledaily.com/entertainment/daily/article/20181218/20571034
tansyneko
|

傳聞男係內地有錢又軍背景,唔係周點會肯嫁?

建議大家去睇下佢今年套獵毒人,裡面就係飾演渣男,勁渣嗰隻!!
janice1226
|
tansyneko 發表於 18-12-19 14:36

建議大家去睇下佢今年套獵毒人,裡面就係飾演渣男,勁渣嗰隻!! ...

唔係喎, 兩公婆上過節目話當年結婚就幾百蚊搞掂, 開頭搵唔到錢,係後尾拍大陸軍旅片先出名少少
maynjune
|
tansyneko 發表於 18-12-19 14:36

建議大家去睇下佢今年套獵毒人,裡面就係飾演渣男,勁渣嗰隻!! ...

個女的一定計過晒條數至落搭啦
tansyneko
|
janice1226 發表於 18-12-19 14:41
唔係喎, 兩公婆上過節目話當年結婚就幾百蚊搞掂, 開頭搵唔到錢,係後尾拍大陸軍旅片先出名少少
...

以前唔知,而家微博傳佢有米有背景,可能有錢咗啩,前妻係微博出咗句話寧願佢從來無紅到無出名到之類的說話,男人麻有錢就身痕,而且我唔信周小姐會嫁個窮鬼,仲要離過婚有細路,如果佢無錢都肯嫁應該唔駛等到今時今日啦

yurijm
|
tansyneko 發表於 18-12-19 15:45
以前唔知,而家微博傳佢有米有背景,可能有錢咗啩,前妻係微博出咗句話寧願佢從來無紅到無到名到之類的說話,男 ...

可能降低要求呢
周小姐都入四了
我覺得最爆既位係佢疑似做內地男二奶
成件事同佢形象真係完全唔夾
tansyneko
|
yurijm 發表於 18-12-19 15:49
可能降低要求呢
周小姐都入四了
我覺得最爆既位係佢疑似做內地男二奶
所以先覺得個男係有米有背景,唔係以佢的眼角同身邊周圍的人脈,就算幾降底要求都應該唔駛揀傅生既

有人傳話佢可能俾鄭陳結婚影響到心情,佢咪讚好咗一張IG相係鄭同佢的CP相話佢哋先最襯,又有傳話佢之前俾蛇撬咗長腳,所以價值觀改埋

tsung
|
maynjune 發表於 18-12-19 14:51
個女的一定計過晒條數至落搭啦