有冇媽媽知方碧鎏醫生nifty pro報告要幾多日先出?

Yutaki
|
有冇媽媽喺方醫生道做nifty pro,又出左報告呢?
Bearbearsharon
|
回覆 Yutaki 的帖子

有啊..1/12抽血, 11/12有報告...
jamboo_ash
|
Bearbearsharon 發表於 18-12-19 15:32

我都Book左一月三號搵方醫生做Nifty Pro
想問下報告出左,係咪要返去診所拎報告聽結果?
定係醫生姑娘會打電話俾你響電話交代Only?
|
回覆 jamboo_ash 的帖子

佢地係whatspp份報告比你..跟住總結話正唔正常, 同BB性別....正式報告可以係你下次產檢時先攞..
Yutaki
|
Bearbearsharon 發表於 18-12-19 16:42
回覆 jamboo_ash 的帖子

佢地係whatspp份報告比你..跟住總結話正唔正常, 同BB性別....正式報告可以係你下 ...

係咪一定要再搵佢產檢先有得拎返份報告?因為我搵開其他醫生產檢
fairymeow
|
Yutaki 發表於 18-12-19 17:39
係咪一定要再搵佢產檢先有得拎返份報告?因為我搵開其他醫生產檢
...

佢會ws份報告既soft copy俾你。。
我唔係搵方醫生,係楊醫生..
同一個clinic應該一樣既
chanlazy
|
Yutaki 發表於 18-12-19 14:33

我8號做 今日收到
Kathy2018
|
Bearbearsharon 發表於 18-12-19 15:32

想請問費用幾多呀
119ching
|
...

如果你唔係係佢哋診所產檢, 可以就咁拎報告.
如果係佢哋診所產檢, 醫生會同你講吓份報告
cavy0511
|

岩岩出左, 最後要8個工作日, total等左11日先出,
|
...

咁就唔清楚啦,因為我係搵佢產檢
|
Kathy2018 發表於 18-12-19 19:03
想請問費用幾多呀

2800,免診金
Kathy2018
|
Bearbearsharon 發表於 18-12-19 20:06
2800,免診金

點解我私家醫生話要5000+
amigomanyee
|
等睇醫生等抽血等好耐,等到訓著,出去驗好過
horsetail
|
回覆 Bearbearsharon 的帖子

請問方醫生産檢how much?
camille_wilson
|

7號抽血,今日whatsapp追問,有報告了。
|
horsetail 發表於 18-12-19 21:19
回覆 Bearbearsharon 的帖子

請問方醫生産檢how much?

診金800,如要藥就另計
|
Kathy2018 發表於 18-12-19 20:16
點解我私家醫生話要5000+

應該每間診所唔同,從呢度討論嚟睇,卓越有做nifty pro既醫生都係呢個價
Yutaki
|
chanlazy 發表於 18-12-19 18:57
我8號做 今日收到

你係幾多週做架?
Yutaki
|
camille_wilson 發表於 18-12-19 23:03
7號抽血,今日whatsapp追問,有報告了。

你係幾多週做架?