自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

四大港男遊日闖札幌機場Hello Kitty餐廳飲免費水高談闊論冇幫襯

霸一排位坐, 然後個個都去自助飲水機攞杯裝水, 裝完水飲就拎手機出黎玩
職員眼望望無出聲, 過左大約大半個鐘飲夠玩夠之後, 就施施然走人, 乜都無幫襯

真係影衰晒香港人

https://ezone.ulifestyle.com.hk/article/2233771/%E5%9B%9B%E6%B8%AF%E7%94%B7%E9%81%8A%E6%97%A5%E9%97%96%20Hello%20Kitty%20%E9%A4%90%E5%BB%B3%E9%A3%B2%E5%85%8D%E8%B2%BB%E6%B0%B4%E5%86%87%E5%B9%AB%E8%A5%AF%EF%BC%81%E7%B6%B2%E6%B0%91%EF%BC%9A%E4%BA%BA%E6%A0%BC%E5%95%8F%E9%A1%8C

子爵府

堅樣衰
仲要男人老狗入hello kitty 咁揚

珍珠宮

王國教室勳章

之前去日本,人地有休息地方有refreshment
有instant coffee同茶,好多香港人入去飲,仲拎好多走,拎到無曬

翡翠宮

回覆樓主:

公爵府

Ashleycorina 發表於 18-12-19 15:06
之前去日本,人地有休息地方有refreshment
有instant coffee同茶,好多香港人入去飲,仲拎好多走,拎到無 ...

自己唔知醜, 都唔好影衰埋其他香港

珍珠宮

王國教室勳章

littlemelody 發表於 18-12-19 15:08
自己唔知醜, 都唔好影衰埋其他香港

我立即走,因為我覺得好樣衰

侯爵府

泡泡公主 發表於 18-12-19 15:02
四大港男遊日闖札幌機場Hello Kitty餐廳飲免費水高談闊論冇幫襯

霸一排位坐, 然後個個都去自助飲水機攞杯 ...

其實就算香港,大把家長小朋友去做功課,冇幫襯之餘仲要霸足幾個鐘!

男爵府

little06 發表於 18-12-19 15:04
堅樣衰
仲要男人老狗入hello kitty 咁揚

超級樣衰

珍珠宮

香港都係
M記成日有人補習、賣保險
有次仲見過傾租約

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

肉酸到嘔……

伯爵府

牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

其實.....
好多香港人都係咁.
M 記, S 及 P 咖啡店, 大 XX....

只係佢地將呢個習慣帶出香港

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

泡泡公主 發表於 18-12-19 15:02

霸一排位坐, 然後個個都去自助飲水機攞杯 ...

你係親身見定轉載?

男爵府

終極熊貓 發表於 18-12-19 15:21
你係親身見定轉載?

轉戴

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

水晶宮

侯爵府

好心唔好咁樣衰啦,點做得出嫁
我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

禁止訪問

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

伯爵府

話唔定人地又係免費旅遊任住任食.....攞啲嘢返香港仲有錢收呢! 連杯水都慳埋...零駛費仲有錢袋! 夠晒盡

首頁

尾頁

跳至