啱啱坐完月!栢芝為仔仔出關去聖誕旅行

mickeyeva
|
柏芝好勁, 唔使坐月, 就圍去!

藝人張栢芝前日(17日)承認上月已誕下第三胎,剛剛坐完月嘅佢仲公開細仔乳名叫「小王子」,不過佢仍未有公開誰是BB父親。不過東網就收到讀者爆料,指今早在香港機場偶遇栢芝一家人,估唔到栢芝一出得關就第一時間帶埋大仔Lucas同二仔Quintus出埠旅行,趁有聖誕假期齊齊去玩,非常疼錫仔仔,而其弟張豪龍一家三口亦有同行。

佢哋一行多人現身機場,一身橙衫打扮嘅栢芝短打上陣,無懼入風照樣晒腿,型格打扮非常吸睛,引得機場人員都要捉實佢合照。讀者續指眾人最後步行至飛往新加坡的櫃位,不過就全程未見「小王子」蹤影,唔知栢芝會唔會係想保護「小王子」免曝光,所以細仔由第二個閘過關?
[p=28, null, left]雖然今次栢芝帶埋仔仔一齊飛新加坡,不過佢昨日就透過工作室否認BB爸爸係外界盛傳嘅新加坡65歲商人及內地商人孫東海。

為咗仔仔真係乜都得!

張豪龍(左一)都帶埋太太及女兒同行。

仲送多張靚靚自拍。

Quintus(白衫)仲黐實媽咪。

話口未完即刻畀人捉實集郵。

都真係幾吸睛。

呀紫CANDY
|
mickeyeva 發表於 18-12-19 15:40
柏芝好勁, 唔使坐月, 就圍去!

祝福佢永遠幸福同咁靚!
泡泡公主
|

Moppyhaha
|
仲係咁靚
mmya
|
厲害!
Lanson
|
好靚
cherrywong05
|

alicialee1210
|
一家旅行happy
Sumyeema1
|
佢個細佬一家,係咪仲係靠柏芝養。
whywhite22
|
第三個BB咁細個,邊個湊
AGa1111
|
whywhite22 發表於 18-12-19 16:55

婆婆睇住而且有錢又洗咩落手落腳

ching070707
|
厲害 ,報紙唔爆 真係無人知佢生完
至愛朱古力
|
whywhite22 發表於 18-12-19 16:55

富商成隊人睇住都得
mimi005
|
Sumyeema1 發表於 18-12-19 16:28
佢個細佬一家,係咪仲係靠柏芝養。

我估要養埋佢成家 Tim
nieualma
|
咁快捨得離開BB
冬瓜籽
|

fukuoka_saga
|
一生完就去玩。。。
tansyneko
|
所以娛樂新聞,唔好下下話假