大家用唔用開架化妝品架?

touchmagic
|
各位jm會唔會用開架化妝品架?
開架其實好多高品質野,
有時未必要買大牌啦!
大家又鍾意用咩牌子嘅咩產品呢?
bububu126
|
我屋企好多開架化妝品,開架好多都又平又抵用,回購最多用就係dejavu眼線液
sstepphanie
|
同意開架好多高質野,用開Maybelline,Kate,Bourjois個啲~
最鍾意去Watsons睇,好多新品
Moppyhaha
|
我喜歡用呢個牌子嘅眼影..

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
evab2014
|
touchmagic 發表於 18-12-19 16:52
開架其實好多高品質野,
有時未必要買大牌啦!

想知有咩牌子好用又低?
NatalieTY
|
開架其實好多高品質野,
有時未必要買大牌啦!

MJ mascara用左超過10年
weiwei6686
|
除左底妝、某d靚色眼影、唇膏會買專櫃
其他多數開架 尤其眼線 眉粉 眉gel 睫毛膏
開架都好好用
bububu126
|
Moppyhaha 發表於 18-12-19 18:05
我喜歡用呢個牌子嘅眼影..

can make4色都好好用
迷人pinklady
|
除左粉底,都有唔少化妝品係開架
canmake胭脂,excel眉筆,遮瑕,maybelline遮瑕
jac.m
|
鍾意呀,我眉筆、mascara都會用開架,唇膏都會用
最鍾意用Maybelline個fit me,watsons減價我就會買定囤貨
地盤佬軍團
|
有丫,其實除左底妝,全部都係開架野,最中意canmake,d色同裝都好正
WY2864
|
sstepphanie 發表於 18-12-19 17:54
同意開架好多高質野,用開Maybelline,Kate,Bourjois個啲~
最鍾意去Watsons睇,好多新品 ...

Bourjois粉底好好好好用!
買左watsons個beauty box,裡面就有一枝
試用左妝感好好呀同大牌有得fight

WY2864
|
地盤佬軍團 發表於 18-12-20 12:13
有丫,其實除左底妝,全部都係開架野,最中意canmake,d色同裝都好正
...

canmake個lipgloss好好用 我有3枝
thunder_bunny
|

canmake
kate
opera
Excel
visee

jacquesau
|
開架其實好多高品質野,
有時未必要買大牌啦!
maybeline fit me concealer
canmake/visee/kate eye shadow, eyeliner, brush
rimmel foundation, brush,

其實開架好多都吾差......
moonmoostar
|
開架真係好多正野,尤其眼線mascara呢啲,開架真係做得好過大牌
可能歐美大牌develop俾歐美乾燥天氣多,眼線mascara好多都易溶!
最終都係買返loveliner dejavu kate!
fanyi02211990
|
WY2864 發表於 18-12-20 13:11
Bourjois粉底好好好好用!
買左watsons個beauty box,裡面就有一枝
試用左妝感好好呀同大牌有得fight

屈記個beauty box今個月有Bourjois呀??
等我又去睇下先

wing_mak722
|
屈人寺彩妝買3送1好抵啊,快d去睇下啦
pang90
|
moonmoostar 發表於 18-12-20 17:08
開架真係好多正野,尤其眼線mascara呢啲,開架真係做得好過大牌
可能歐美大牌develop俾歐美乾燥天氣多,眼 ...

我反而鍾意用歐美mascara,日系好難卸
Maybelline嘅好用
pang90
|
wing_mak722 發表於 18-12-21 15:25
屈人寺彩妝買3送1好抵啊,快d去睇下啦

買任何都係?好抵喎,你有無買