在職全職

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

整個公海都係攞章POST

悶都

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

多利是 發表於 18-12-20 10:41
我今個xmas & NY 都係唔狂食狂慶啦,大小姐返來睇怕應該都係不斷食架啦,要留返D quota for CNY
...

佳節係要黎歡渡,食左先算

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

bylobb 發表於 18-12-20 11:08
整個公海都係攞章POST

悶都

又係bk谷人氣招數,不如派錢實際

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yanyan-mummy 發表於 18-12-20 11:23
上年派錢超happy

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

dr 話唔sure 我係咪生蛇, 叫我食定7 日特效藥先。 我無水泡, 子係有dd 痛

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

公司聽日lunch搞x'mas party, 每人要準備一份100蚊以內嘅禮物用黎交換,超無聊,好似往陣就咁食咪算囉

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

yanyan-mummy 發表於 18-12-20 11:22
佳節係要黎歡渡,食左先算

大小姐佢同我講話好開心佢D皮膚好左,瘦左又靚左,原來佢話佢有做gym同吃cereal,咁我都唔可以太過份去迎接佢架麻

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

yanyan-mummy 發表於 18-12-20 11:23

係,派錢最實際多謝娘娘提點,我先有雞會拎到呢個獎金咋

講下得獎感受先...一定要多謝太后娘娘同美娘娘,仲有豆娘娘既教導同關照呀

水晶宮

畀面勳章

htts 發表於 18-12-20 11:24
dr 話唔sure 我係咪生蛇, 叫我食定7 日特效藥先。 我無水泡, 子係有dd 痛
...

我上次睇醫生都只係話"似係生蛇"咋,又係照開生蛇特效藥同藥膏比我,食左搽左又真係無擴散同慢慢好番

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

靚豬豬 發表於 18-12-20 11:26
公司聽日lunch搞x'mas party, 每人要準備一份100蚊以內嘅禮物用黎交換,超無聊,好似往陣就咁食咪算囉 :t ...

呢d gift exchange 真無謂。 抽到唔啱用又唔知點

寶石宮

靚豬豬 發表於 18-12-20 11:29
我上次睇醫生都只係話"似係生蛇"咋,又係照開生蛇特效藥同藥膏比我,食左搽左又真係無擴散同慢慢好番
...

佢望話唔似, 叫我睇多2 日, 之後問我住邊, 就話不如食定先啦(原先叫我睇2 日真係touchwood 中, 先上去拎藥)

雲母殿

bylobb 發表於 18-12-20 11:23
上年派錢超happy

不如提議下出post換現金,我一定舉腳支持

雲母殿

htts 發表於 18-12-20 11:24
...

生蛇我吾識,聽醫生講食晒啲藥應該好返㗎啦

雲母殿

靚豬豬 發表於 18-12-20 11:26
公司聽日lunch搞x'mas party, 每人要準備一份100蚊以內嘅禮物用黎交換,超無聊,好似往陣就咁食咪算囉 :t ...

交換禮物咁似小學生$100以內通常都係買無聊野喎

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 18-12-20 11:32
生蛇我吾識,聽醫生講食晒啲藥應該好返㗎啦

無啦啦900 蚊又要色7 days 藥. 我無痕無水泡, 但痛痛地。 dr 都話唔敢講得實

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 18-12-20 11:33

supermarket coupon$50 x 2

雲母殿

多利是 發表於 18-12-20 11:26
大小姐佢同我講話好開心佢D皮膚好左,瘦左又靚左,原來佢話佢有做gym同吃cereal,咁我都唔可以太過份去迎接佢 ...

但係過節咁開心好難就住就住食喎

雲母殿

多利是 發表於 18-12-20 11:29
係,派錢最實際多謝娘娘提點,我先有雞會拎到呢個獎金咋

講下得獎感受先...一定要多謝太 ...

我都係多得大家合作先至有獎金

雲母殿

htts 發表於 18-12-20 11:33
無啦啦900 蚊又要色7 days 藥. 我無痕無水泡, 但痛痛地。 dr 都話唔敢講得實
...

如果真係遲啲先睇可能會嚴重左

水晶宮

畀面勳章

yanyan-mummy 發表於 18-12-20 11:33

係呀 所以咪話無聊囉,好彩我屋企有隻新嘅米奇杯係之前買洗衣機百老匯送嘅贈品,買張花紙包好佢,得左

首頁

尾頁

跳至