大家屋企的厠所板

喜歡你更多
|
通常女士去完會折返起? 定喺保持放低?
C6 同仔仔去完厠所又會唔會有手尾折番低個厠所板呢?

一直想問好耐其實想無聊攞熏章
laiyee6121
|
喜歡你更多 發表於 18-12-19 19:51
通常女士去完會折返起? 定喺保持放低?
C6 同仔仔去完厠所又會唔會有手尾折番低個厠所板呢?

慣性摺起
oceandeepsea
|
保持,因為係油壓,放上放落好煩,用完,唔知下次開邊飯,所以索性唔郁
laierping
|
去完連個蓋都放低先冲水。因唔想有細菌彈出
Froggy_joe
|
冚蓋沖廁
永遠都係冚埋個廁所
喜歡你更多
|
laiyee6121 發表於 18-12-19 19:55
慣性摺起
我都習慣咗,每次放返落嚟都覺煩,但都忍唔到
喜歡你更多
|
laierping 發表於 18-12-19 20:04
油壓又幾好禾,唔駛對手污穢,輕輕力推就得
pandafong
|
長期冚蓋!
喜歡你更多
|
laierping 發表於 18-12-19 20:04
喺禾,水同細菌會彈出嚟,真係要留意返先。

港式奶茶
|
長期唔開,因爲隻貓試過跳落去
bosch
|
喜歡你更多 發表於 18-12-19 20:08
油壓又幾好禾,唔駛對手污穢,輕輕力推就得

油壓都係要用手去推, 咪一樣...

我諗緊買唔買油壓廁板好. 用過99 果個, 閂蓋好慢, 我覺得我地未必咁好耐性去等去閂蓋. 或者用力推個廁所板, 但長期咁做又駛乜買個油壓廁板...

tsung
|
Froggy_joe 發表於 18-12-19 20:05
冚蓋沖廁
永遠都係冚埋個廁所

X2
Joant
|
bosch 發表於 18-12-19 20:16
油壓都係要用手去推, 咪一樣...

我諗緊買唔買油壓廁板好. 用過99 果個, 閂蓋好慢, 我覺得我地未必咁好 ...

屋企唔係油壓 有時甩手成個撻落黎勁大聲 勁怕佢爆
萌貓
|
我會掀起個板,因為以前屋企男人多。到而家得我同C6 住都係咁,由細到大習慣咗!
wy_yen
|
我成屋仔,我教佢地,去完廁所要蓋好藍,先可沖廁,到要去廁所時先會打開個蓋,衛生好多。從小習慣,所以冇咩問題
無話可說
|
永遠蓋好,邊個用完都會蓋好先沖水
healthymimi
|
Froggy_joe 發表於 18-12-19 20:05
冚蓋沖廁
永遠都係冚埋個廁所

Koala_Chu
|
冚廁所蓋
魚兒小寶貝