自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

walterbb 發表於 18-12-19 21:42
譚何容兒

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

angiehouse 發表於 18-12-19 21:46
譚道德,老婆叫譚何容易,真系改得好正

男爵府

walterbb 發表於 18-12-19 21:42
譚何容兒

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

好笑

題外話,安仔同Bonnie仲係一齊咩?見預告話分手,乜唔係分左咩!
如果一齊好似好生疏咁既?

男爵府

stagea 發表於 18-12-19 22:35
好笑

之前分左一次,不過復合返好耐啦,仲做左大家姐徒弟,
只不過好少集數講安仔BONNIE,BONNIE都係間唔中係熊家/大學出現一下

如果係今集生疏,我估可能因為係道德訓練營入面,廢時俾BONNIE父母鬧 (因為BONNIE父母一直都唔鐘意安仔)

聽晚唔知係咪又真係再分 (好似BONNIE拍緊另一套劇)

大宅

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

lopoto 發表於 18-12-19 22:38
之前分左一次,不過復合返好耐啦,仲做左大家姐徒弟,
只不過好少集數講安仔BONNIE,BONNIE都係間唔中係熊 ...

原來係咁、唔該你

男爵府

我的育兒心得勳章

我都笑死了,斷絕七色六慾,我仲諗係唔係抄蚊姐架?

首頁

尾頁

跳至