請問有 jm 食雞泡膠而成功懷孕生B? 真的有助孕功效嗎?

bbbp0712
|
如題
mwsiipb2
|
bbbp0712 發表於 18-12-19 20:57
如題

我有朋友食过有效,所以介紹我太太食雞泡膠, 由於雞泡膠都唔平, 我想我哋唔係食得好密, 所以冇乜成效。

我哋係去上環"同X海味"嗰度買嘅雞泡膠湯包。
做個靚太
|

雞泡膠可以令子宮內壁增厚,幫助受精卵著床,痴得實D,所以係有助孕功效架~
Chubbpiggy
|
做個靚太 發表於 18-12-19 23:12
雞泡膠可以令子宮內壁增厚,幫助受精卵著床,痴得實D,所以係有助孕功效架~
...
雞泡膠係咪花膠?
bbbp0712
|
做個靚太 發表於 18-12-19 23:12
...

請問食花膠是否有一樣的功效呢?thx
做個靚太
|
Chubbpiggy 發表於 18-12-20 09:48
雞泡膠係咪花膠?

上google就有詳細資料啦~
做個靚太
|
bbbp0712 發表於 18-12-23 12:03
請問食花膠是否有一樣的功效呢?thx

咁唔知啦~試下上google睇下~
mwsiipb2
|
Chubbpiggy 發表於 18-12-20 09:48
雞泡膠係咪花膠?

雞泡膠都係花膠嘅一種, 但係佢嘅產量比花膠仲要小, 你去參茸海味店買, 好多時花膠就有, 雞泡膠就好少有。
Chubbpiggy
|
mwsiipb2 發表於 18-12-23 23:08
雞泡膠都係花膠嘅一種, 但係佢嘅產量比花膠仲要小, 你去參茸海味店買, 好多時花膠就有, 雞泡膠就好少 ...
謝謝
安室
|
mwsiipb2 發表於 18-12-23 23:08
雞泡膠都係花膠嘅一種, 但係佢嘅產量比花膠仲要小, 你去參茸海味店買, 好多時花膠就有, 雞泡膠就好少 ...

其實都唔係嘅,而家都仲有好多雞泡膠買
mwsiipb2
|
安室 發表於 18-12-26 10:19
其實都唔係嘅,而家都仲有好多雞泡膠買

有可能係貨源問題啦, 有時多啲有少少啲都唔出奇