急!有無用紅d bingo左既媽媽可以幫下我

sinkapanda
|
咁樣我應該係咪已經排左卵啦?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
做個靚太
|
睇個款似係啦~紅D轉淺,代表已經排左~
等睇下有無更詳細嘅回覆啦~
sinkapanda
|
做個靚太 發表於 18-12-19 23:15
睇個款似係啦~紅D轉淺,代表已經排左~
等睇下有無更詳細嘅回覆啦~

咁我想問,16,17,18都有交功課,依家轉淺,係咪應該今晚休息一日,明天再交功課會易bingo啲?
ipcs
|
sinkapanda 發表於 18-12-19 23:21
咁我想問,16,17,18都有交功課,依家轉淺,係咪應該今晚休息一日,明天再交功課會易bingo啲?
...

其實你最佳交功課時間是17和19號,20號轉淺左太耐,恐防卵子如果未受孕的話已失去最佳受孕能力。
sinkapanda
|
ipcs 發表於 18-12-19 23:38
其實你最佳交功課時間是17和19號,20號轉淺左太耐,恐防卵子如果未受孕的話已失去最佳受孕能力。
...

咁今晚再交功課,又會否太密?
ipcs
|
sinkapanda 發表於 18-12-19 23:45
咁今晚再交功課,又會否太密?

你之前都唔應該天天交,精子質素最佳係隔日交㗎。
sinkapanda
|
ipcs 發表於 18-12-19 23:45

我知,但其實係因為早左排卵,所以有啲亂,咁你覺得應該今晚定明早交功課好,好怕miss左(emoji)
ipcs
|
sinkapanda 發表於 18-12-19 23:48
我知,但其實係因為早左排卵,所以有啲亂,咁你覺得應該今晚定明早交功課好,好怕miss左(emoji)
...

今晚交埋啦,睇顏色你昨日已經排左
mscathybbb
|
ipcs 發表於 18-12-19 23:45

可唔可以幫我睇埋 係咪15號排左呢? 呢幾日都係40%深到(emoji)(emoji)

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
sinkapanda
|
ipcs 發表於 18-12-19 23:50
今晚交埋啦,睇顏色你昨日已經排左

多謝意見,希望有好消息
ipcs
|
mscathybbb 發表於 18-12-19 23:51
可唔可以幫我睇埋 係咪15號排左呢? 呢幾日都係40%深到(emoji)(emoji)

我未試過排卵前咁淺呀,咁嘅色答唔到你。
你呢幾日多蛋清拉絲分泌嗎?
sinkapanda
|

你平時驗排卵都係咁淺色?
mscathybbb
|
ipcs 發表於 18-12-19 23:53
我未試過排卵前咁淺呀,咁嘅色答唔到你。
你呢幾日多蛋清拉絲分泌嗎?
...

17號拉過一條 之後無了
ipcs
|
mscathybbb 發表於 18-12-20 08:14
17號拉過一條 之後無了

我見你check得有點疏,下次如果就快排就4個鐘左右check一次,太疏有機會錯過強陽,check之前2個鐘唔好飲太多水份及要忍尿,驗LH同驗孕好似,尿太稀會影響條線太淺的。
李露眉
|

你最深粗時都唔係好深粗...

李露眉
|
\

咁淺色,好難受孕,
如果你用CB 笑哈哈,
應該未到實笑,
最多都係閃..

有無抽血驗過?

mscathybbb
|
李露眉 發表於 18-12-20 09:59
你最深粗時都唔係好深粗...

我上個月好深咖
李露眉
|
mscathybbb 發表於 18-12-21 11:53
我上個月好深咖

我都試過,未去到最深,
試左半年,
我一食..天喜丸,
勁深粗..連續兩日,
就係呢個月bingo

所以我覺得, 去唔到深粗,係受孕唔到,.
代表你d 卵唔靚,even 有排.