我的超豪男友Crazy Rich Asians

awah112
|
我覺得好正
bestgood
|
今日岩岩係飛機睇,悶到爆
tredd
|
最後男主角打開介指盒,係媽媽隻介指,好surprising,我係女主角都會超感動
Heisenberg
|
bestgood 發表於 18-12-19 22:27
今日岩岩係飛機睇,悶到爆

同你一樣喺機上睇,忍咗大約20mins,真係頂唔順,太唔掂,棄劇
Gee!
|
劇情非常老土
hehehahailoveu
|
冇咩劇情囉,雖然睇個陣又唔覺得悶 但睇完又唔覺套戲有咩內容,好彩唔係真金白銀買飛去戲院睇
sambb
|
老掉牙故事, 好似啲80年代港產片, 真係唔明點解話好睇。
ashcracker
|
我都覺得唔錯啊,可能太耐無睇呢類戲
Poyau
|
謝謝推介
birdbird
|
我睇得好開心, 仲要有d 廣東话夾在中間, 有親切感。
funlaw
|
我都係機睇,瞓覺一流之選
traeh
|
sambb 發表於 18-12-19 23:11

似粵語長片,只不過背景國際化咗。奇怪點解咁大賣
awah112
|
sambb 發表於 18-12-19 23:11

因為我睇80年代港產片長大
koey_0611
|
超級悶 又老套
awah112
|
traeh 發表於 18-12-19 23:48
似粵語長片,只不過背景國際化咗。奇怪點解咁大賣

女主角有主演個電視劇,D 劇情十足 無線 80年代港產劇, 美國一樣大受歡迎。
tsung
|
謝謝分享
Rabbit-horse
|
睇小書好睇好多
套戲改咗好多
CUT咗好多details
Heisenberg
|
awah112 發表於 18-12-20 19:39
女主角有主演個電視劇,D 劇情十足 無線 80年代港產劇, 美國一樣大受歡迎。
...

Fresh off the boat真係講以前,嗰套反而輕鬆幽默中有嘢表達,最好笑係佢老公同幾個仔,但呢套超豪男友真係有D胡鬧低能,怒我直言.....
holemone
|
Gee! 發表於 18-12-19 22:36
劇情非常老土

係老肚。我志在睇Henry Goulding 同Gemma Chan
awah112
|
holemone 發表於 18-12-20 20:35
係老肚。我志在睇Henry Goulding 同Gemma Chan