自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

係中環某間老牌牙醫,入面有3位姑娘,佢地都係果度做咗好耐,一向都相安無事,話說有一日,a姑娘返到診所就照平常一樣甘去廁所然後開工,甘一入廁所就見到個著住白裙嘅女人出廁所,佢就下意式甘避一避佢,當時個著白裙女人走咗出廁所,而a姑娘就繼續辦佢要辦嘅大事,之後到中午甘又係一樣,唸住去完洗手間就一齊出去食lunch ,又係a姑娘自己走去廁所,開門.....唸一唸,好彩冇撞到果個白裙嘅女人啫,咪去完廁所就走出去之際,佢又撞到呢個白裙女人,果個白裙女人今次係衝入廁所,a姑娘又係打側一下避一避呢個白裙女人,就走咗

子爵府

跟住呢跟住呢

別墅

kk80400 發表於 18-12-19 22:30
係中環某間老牌牙醫,入面有3位姑娘,佢地都係果度做咗好耐,一向都相安無事,話說有一日,a姑娘返到診所就 ...

太耐喇!

水晶宮

係中環某間老牌牙醫,入面有3位姑娘,佢地都係果度做咗好耐,一向都相安無事,話說有一日,a姑娘返到診所就 ...

跟住呢

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

佢食lunch 果陣,就同其餘2個姑娘傾呢件事,話自己好邪,撞到呢個女人2次,仲成隻鬼甘樣,確實a姑娘雖然撞到佢2次,但都冇認真甘望清楚對方個樣,之後.....佢地放工啦,甘佢要負責倒埋垃圾先走,果d垃圾就只有一袋仔到嘅垃圾,但大廈垃圾筒係響女廁隔離,呢次a姑娘精啦,佢叫埋另外果2位姑娘一齊去陪佢倒,當時佢一開防煙門,正常垃圾筒係度,一切都正常,大家亦都一路吹住水甘倒垃圾,但a姑娘臨離開防煙門之際,佢又見到著白裙嘅女人係樓梯甘行上去,因為當時大家係吹緊水,佢都冇甘驚,佢出到防煙門過3秒到,就同同事講啦,咪係佢囉,成隻鬼甘,成日失驚無神甘出黎嚇死人....

珍珠宮

回覆樓主:

珍珠宮

回覆樓主:

跟住佢2個同事都呆咗,話冇人喎?a姑娘唔係喎,頭先行緊上樓梯果個女人喎,著白色裙架喎!然後佢2個同事已經唔敢再出聲,大家好神速甘收工,而第二日a姑娘仲病咗請咗病假。之後就叫阿醫生自己掉垃圾啦
日本の平安を祈ります

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

kk80400 發表於 18-12-19 22:45
跟住佢2個同事都呆咗,話冇人喎?a姑娘唔係喎,頭先行緊上樓梯果個女人喎,著白色裙架喎!然後佢2個同事已 ...

Poyau    發表於 18-12-19 23:23
不要從別人的嘴裡去認識我

珍珠宮

加返堅恐怖慎入
日本の平安を祈ります

水晶宮

有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

琥珀宮

跟住佢2個同事都呆咗,話冇人喎?a姑娘唔係喎,頭先行緊上樓梯果個女人喎,著白色裙架喎!然後佢2個同事已 ...

叫醫生自己掉垃圾……笑左

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章

大宅

回覆樓主:

大宅

回覆樓主:

完左啦!?

大宅

認識瑞士牛牛第二回

無嘞?

用戶要求終止服務

kk80400 發表於 18-12-19 23:45
加返堅恐怖慎入

加返笑話一則
hey yo hey yo hey hey yo hey yo hey

琥珀宮

回覆樓主:

被騙咗入嚟,想體驗吓有幾恐怖,點知 病咗一個都仲有2個姑娘,醫生自己去倒。姑娘a都幾好戲,部署哂去拎病假,勁

珍珠宮

回覆樓主:

完?

琥珀宮

kk80400 發表於 18-12-19 23:45
加返堅恐怖慎入

加返堅勁咁樣呃病假

珍珠宮

SandyKL 發表於 18-12-20 00:54
被騙咗入嚟,想體驗吓有幾恐怖,點知 病咗一個都仲有2個姑娘,醫生自己去倒。姑娘a都幾好戲,部署 ...

唔恐怖咩?我聽咗之後,成日係公司都唔敢去廁所呀,要搵人陪
日本の平安を祈ります

首頁

尾頁

跳至