希望大家可以幫幫忙,女兒由bb攬到大的公仔不見了...

kamanng718
|
唔好意思,想麻煩咁多位幫我留意吓哩隻公仔

12月16號晚, 約8-9pm,我哋一家人由迪士尼搭地鐵番香港站,沿途應該遺留咗哩隻公仔(可能喺地鐵裡面/地鐵站月台/迪士尼City Hall附近),哩隻公仔好重要,係我個女每晚都要攬住瞓覺嘅公仔黎,去到邊都要攬住。尋晚就係因為佢喺BB車到瞓著咗,可能一時鬆手,到香港站嘅時候我哋發現哩隻teddy唔見咗。

我哋已經到地鐵同迪士尼嘅lost and found登記咗,阿女哩幾日都好傷心,如果有任何人見過/執到哩隻公仔,麻煩話比我知/將公仔交到任何一個地鐵站嘅票務中心,萬分感激!!!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
ha-ppyday
|
up
ono820106
|
up
SoNyPig
|
kamanng718 發表於 18-12-19 23:12
唔好意思,想麻煩咁多位幫我留意吓哩隻公仔

12月16號晚, 約8-9pm,我哋一家人由迪士尼搭地鐵番香港站,沿 ...

係咪musterlx 送個個?
capricornbb
|
希望有機會盡快搵返啦!

我女細時也唔見公仔,囉囉攣成個月,搵其他類似公仔先平伏到瞓好覺。
kamanng718
|
SoNyPig 發表於 18-12-19 23:27
係咪musterlx 送個個?

係,阿女每當眼瞓就要哩隻teddy -_-
kamanng718
|
capricornbb 發表於 18-12-19 23:28
希望有機會盡快搵返啦!

我女細時也唔見公仔,囉囉攣成個月,搵其他類似公仔先平伏到瞓好覺。 ...

多謝你,其實我覺得機會好微 :( 唔見咗隻公仔嘅當晚,我已經立即搭番原本架地鐵去番欣澳站到搵,爸爸亦喺第二朝早專登入番迪士尼睇都搵唔到...

地鐵/迪士尼lost and found到而家都無消息... 其實我自己都好唔捨得隻teddy, 因為真係當佢係一家人一樣... 阿女嘅每張相都會見到teddy嘅出現... -_-
panda361
|
上網買番隻。
kamanng718
|
panda361 發表於 18-12-19 23:39
上網買番隻。

搵唔番同款,我唔見咗teddy嘅第二日已經send咗email去Mustela 問,佢哋話由於哩隻係舊款,已經無再出,需要啲時間去倉搵,亦未必搵到 :(
kfckfcho87
|
係carousel 見到,希望幫到你

HK$50 https://hk.carousell.com/p/116887229 Mustela 公仔
kamanng718
|
kfckfcho87 發表於 18-12-19 23:42
係carousel 見到,希望幫到你

HK$50 https://hk.carousell.com/p/116887229 Mustela 公仔

好多謝你,但可惜唔係哩隻。

Carousel 賣緊係肥版,阿女唔見咗嗰隻係瘦版。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Angel_Rose
|
幫推,祝早日搵返
panda361
|
kamanng718
|
Angel_Rose 發表於 18-12-19 23:48
幫推,祝早日搵返

感激各位!!! 其實我都喺FB某幾個比較多媽媽睇嘅group到番咗言,希望當晚帶過小朋友去迪士尼嘅爸爸媽媽會見到個post, 但暫時未有回覆。我都唔知再可以做啲咩啦 -_-
kamanng718
|
panda361 發表於 18-12-19 23:50
https://www.ebay.fr/itm/19875-Doudou-ours-gris-blanc-rose-pois-Musti-Mustela-Security-blanket-/36229 ...

Thank you so much... but it seems they can only deliver in France :(
shan.nvn
|
kamanng718 發表於 18-12-20 00:04
Thank you so much... but it seems they can only deliver in France :(

搵法國代運呀
十分鐘
|
幫推
bb妹
|
幫推
coffeeyan
|
goodluck
Poyau
|