布吉飛索一問

keykeyman
|
Hanuman World跟Flying Hanuman邊間較好玩?可有jm試過?
shirleyng817
|
我都想知,但上網見hanuman world 好似有roller zipline。
另想借位一問,佢哋係包專車接送,如同行有老人唔玩,可以接送嗎?點安排?
anteater
|
Hanuman World 大啲,無咁刺激,我玩咗呢間,好好玩,工作人員友善攪笑。
Flying Hanuman 就細啲,網上啲人話激啲。
wcpcelia    發表於 18-12-27 16:16
anteater
|
shirleyng817 發表於 18-12-20 09:31
我都想知,但上網見hanuman world 好似有roller zipline。
另想借位一問,佢哋係包專車接送,如同行有老人唔玩 ...

唔清楚,不過我有Hanuman world whatsapp, 你最好直接問他們。
|
anteater 發表於 18-12-20 09:58
唔清楚,不過我有Hanuman world whatsapp, 你最好直接問他們。
可否給我資料,謝謝!
|
anteater 發表於 18-12-20 09:55
Hanuman World 大啲,無咁刺激,我玩咗呢間,好好玩,工作人員友善攪笑。
Flying Hanuman 就細啲,網上啲人 ...
有無玩roller zipline
anteater
|
shirleyng817 發表於 18-12-22 09:28
可否給我資料,謝謝!

+66 62 979 5533
Hanuman world phuket
我無玩roller zipline
|
anteater 發表於 18-12-22 10:03
+66 62 979 5533
Hanuman world phuket
我無玩roller zipline
thank you!!!
glocatcat
|
anteater 發表於 18-12-20 09:55
Flying Hanuman 就細啲,網上啲人 ...

Flying hanuman 唔算好激,我小朋友5歳幾玩最長個條zip line 都好開心。太長個D工作人員會陪小朋友一齊飛過去
|
再詳細睇,兩間係同一集團,都係選去hanuman world phuket, 因為有roller zipline