地拖頭污糟可以點洗?

Aquarius12
|
想問大家地拖頭污糟可以點洗?我個姐姐一個月就話要換個地拖頭,佢過洗極都污糟,但一個月換一個好似太跨張了
Poyau
|
工人每次用完有無即刻清潔?
schi
|
一個月要換1次地拖頭!係姐姐要求高還是你屋企地下太烏糟

我通常用綠水拖地,一段時間之後,地拖頭都灰灰黑黑㗎,我都要用漂白水浸一晚,再過水,先會變返白啲。
Aquarius12
|
Poyau 發表於 18-12-20 01:47
工人每次用完有無即刻清潔?

個懶鬼當然冇次次洗啦佢,所以佢話要換第一次我叫佢洗左先
Aquarius12
|
schi 發表於 18-12-20 02:19
一個月要換1次地拖頭!係姐姐要求高還是你屋企地下太烏糟 。

我通常用綠水拖地,一段時間之後, ...

正常佢日日拖地又冇理由我屋企太污糟呀,加埋姐姐得三個大人一個未識行既bb,正常唔污糟得去邊
Aquarius12
|
schi 發表於 18-12-20 02:19
一個月要換1次地拖頭!係姐姐要求高還是你屋企地下太烏糟 。

我通常用綠水拖地,一段時間之後, ...

之前我都用綠水,但bb出世黎我覺得太大味對bb唔好轉左另一隻,漂水我更加唔想佢用啦
oceandeepsea
|
如果係一條條成個頭果d,都幾難洗,佢花得起,咪一個月換一次,都無咩所謂,佢中意就得
Aquarius12
|
oceandeepsea 發表於 18-12-20 15:02
如果係一條條成個頭果d,都幾難洗,佢花得起,咪一個月換一次,都無咩所謂,佢中意就得
...

唔係一條條果隻c係旋風式果隻,換一個唔平啦
|
Aquarius12 發表於 18-12-20 15:06
唔係一條條果隻c係旋風式果隻,換一個唔平啦

旋風係點,get唔到係邊隻
|
我睇左係你家姐,如果要你出錢,就唔使理佢啦
|
換依隻,一塊布,點洗都得

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
tsung
|
密d換拖頭
Aquarius12
|
oceandeepsea 發表於 18-12-20 15:12

我係呢隻

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
|
Aquarius12 發表於 18-12-20 16:39
我係呢隻

個頭咁大,應該好貴,3m果隻好易洗,不過抹完,要拆出黎洗,乾左又要貼番上去,好似28蚊塊
Aquarius12
|
oceandeepsea 發表於 18-12-20 15:12

你呢隻我都有個,但十拖地用旋風式果隻