兄弟 - iron

uhtcl2006
|
有無人覺得iron同hunter都唔係真死?
我覺得佢2個係夾埋fever一齊, 想搵真正既big boss出嚟.....

之前講iron搵到青青爸爸盒錄音原帶, 好唔合理, hunter做咁多野都係想當年佢做過既衰野無人知, 咁佢攞左盒帶返嚟cut左另一個版本, 好應該將會原帶消滅左佢啦, 重留係度等人搵到佢罪証?

C奶豬豬
|
uhtcl2006 發表於 18-12-20 00:48
我覺得佢2個係夾埋fever一齊, 想搵真正既big boss出嚟.....

我都覺得iron未死 ,應該都係大團圓bbq
Poyau    發表於 18-12-20 01:39
dlp38
|
uhtcl2006 發表於 18-12-20 00:48

我都覺係假死。有個shot好似佢望住青青。
molasses
|
感覺hunter唔係奸, 估佢係想制衡某股惡勢力
uhtcl2006    發表於 18-12-20 02:03
chocolatebean
|
回覆 molasses 的帖子

鄭子誠?
alicialee1210
|
我覺得真死
|
回覆 alicialee1210 的帖子

好突然
alicialee1210
|
chocolatebean 發表於 18-12-20 13:27
回覆 alicialee1210 的帖子

好突然

係,d人突然就死晒。以為石修係big boss去到尾,又突然死咗
molasses
|
alicialee1210 發表於 18-12-20 13:33
係,d人突然就死晒。以為石修係big boss去到尾,又突然死咗

即係唔係hunter
維尼仔
|
我都覺得佢地未死
brother4
|
美劇?
yy2004
|
我都唔想IRON死, 希望好似大家咁講, 佢只係假死啦

uhtcl2006
|

我覺得big boss可能係m6既黃長興
|
回覆 uhtcl2006 的帖子

咁好流姐
潘志文似BIG BOSS, 點知一出場就死

石修又死

仲有邊個似 BIG BOSS?
docomo
|
chocolatebean 發表於 18-12-20 13:55

咁好流姐

可能最後阿 Zero個老豆至係 big boss
uhtcl2006
|
chocolatebean 發表於 18-12-20 13:55

咁好流姐

記唔記得鄭子誠同big boss隔住mon對話時, 係有兩個戴住面具既人的.....
我覺得另一個先係真正big boss, 學好多jm話齋, 真既big boss邊有咁易死, 咁好流喎, 而且其中有幕講龐士佳(潘志文)去見hunter時, 話佢地之前從無見過面, 今次係第一次見面, 我覺得呢度係一個hints......
tsung
|
C奶豬豬 發表於 18-12-20 01:04
我都覺得iron未死 ,應該都係大團圓bbq

X2
baby'sbreath
|
希望係假死啦
emmafish
|
iron應該係真死。如果佢未死,楊明就唔会嬲到去打 fever
uhtcl2006
|
好慘呀, double都死埋