聖誕卡你對上一次幾時收

BLouie
|
我上年收,每年隻女都會自畫一張聖誕卡送比我。
唉,依家隻女仲未捨得去瞓,仲寫緊聖誕卡比朋友
Poyau
|
囡囡自畫好窩心
1998Ruby1998
|
年年都同朋友互相親手畫聖誕卡同生日卡,漏夜畫,寫足 3 版。

你女好好,仲肯送畀你。到中學,你想收都難。在大 d,你想聖誕見佢一面都可能要提早 booking。
bmuimami
|
今日
由外國親戚寄來
BLouie
|
1998Ruby1998 發表於 18-12-20 01:40
年年都同朋友互相親手畫聖誕卡同生日卡,漏夜畫,寫足 3 版。

你女好好,仲肯送畀你。到中學,你 ...

我女已中學
|
BLouie 發表於 18-12-20 05:11
我女已中學

真好! 分享下乜方法令個女咁窩心?
我愛Corina
|
星期一呀,親戚寄黎。
BLouie
|
1998Ruby1998 發表於 18-12-20 05:16
真好! 分享下乜方法令個女咁窩心?

天生女仔掛,佢地同我好fd,大仔放工有時間就捉住我傾計,但由細到大毛都冇條,而女呢每日最少捉我傾計1個鐘死吾斷氣,情人節、母親節、生日仲會有卡同花或禮物收。
|
BLouie 發表於 18-12-20 05:29
天生女仔掛,佢地同我好fd,大仔放工有時間就捉住我傾計,但由細到大毛都冇條,而女呢每日最少捉我傾計1個 ...

聽到都羨慕

我屋企兩老唔食呢套,細個就話“激少陣已經好大幫忙”,宜家大個就話 “請飲茶/俾錢最實際”
BLouie
|
1998Ruby1998 發表於 18-12-20 05:33
聽到都羨慕

我屋企兩老唔食呢套,細個就話“激少陣已經好大幫忙”,宜家大個就話 ...

請飲茶/比錢都好啦,我同大仔講到出口最多講一聲 ~哦!生日快樂囉~
bbkq
|
好似2年前, 迪士尼寄了張, 會講野的音樂咭, 叫人去入迪士尼,
真的好開心收到, 不過都無續會
肥肥寶
|
上年,老公年年都寫俾我
BLouie
|
肥肥寶 發表於 18-12-20 05:44
上年,老公年年都寫俾我

好有情趣 冧死
makilaw
|
BLouie 發表於 18-12-20 01:01
我上年收,每年隻女都會自畫一張聖誕卡送比我。
唉,依家隻女仲未捨得去瞓,仲寫緊聖誕卡比朋友 ...

小學時候學校嘅聖誕party後就冇收過!
真的假不了
|
年頭助養左小朋友,估唔到兩星期前收到佢寄黎嘅聖誕咭,仲見到佢嘅相。好耐都無試過收咭收得咁開心
kitbebe
|
耐到唔記得了!