1-3歲

跳至

首頁

尾頁

大宅

痴線,打面如果打到耳仔咪打聾個仔?
仲有,咁樣打面,仲要有印,會腦震盪架!係咪想佢冇得再喊呀?痴線架!

侯爵府

2024年龍年勳章

MrsPerthLiu 發表於 19-1-14 22:24
痴線,打面如果打到耳仔咪打聾個仔?
仲有,咁樣打面,仲要有印,會腦震盪架!係咪想佢冇得再喊呀?痴線架 ...

===========================================
我先生都試過囝囝手板, 我都心痛。
因為佢係發泄情緒多過教仔。
我唔會容許c6有下次。

打到歲半BB面仔有手掌印, 諗起都心痛死。
報警妳做唔出, 下次我幫妳報。

大宅

小菜豆 發表於 19-1-16 14:22
===========================================
我先生都試過囝囝手板, 我都心痛。
因為佢係發泄情緒多過 ...

我冇打細路喎

我亦都唔係樓主喎

你係咪引用錯左我嘅回覆呀?

侯爵府

2024年龍年勳章

MrsPerthLiu 發表於 19-1-16 15:06
我冇打細路喎

我亦都唔係樓主喎

唔係好意思, 寫錯野,我係回覆樓主架

侯爵府

美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

真心希望你仔仔將來慢慢折磨返佢個不堪既老豆。

你仲有D母性既,做個抉擇啦。
我地黎囉Babe

公民黨班9今日食左9糧未呀?

複式洋房

T-Y 發表於 18-12-20 01:12
仔仔十五個月大,都幾百厭,比佢爸爸打到成邊面都係手印,并非第一次,我好心疼,應該點樣做,而佢次次打完 ...

打面好過分啊,咁細個已經打,冇人性嗰喎,仲要打面,大d我諗佢打得仲金

大宅

回覆樓主:

揾社工介入,再打要報警
咁樣係幫你bb之餘,幫埋你老公
只會愈打愈重手,一下錯手真係bb又無,老公又無埋,要坐監
你都唔想有一日出事,被評估為不合適照顧bb,要拎走你bb
請你保護你bb, 幫下你老公
唔希望有日出事你會後悔

伯爵府

BB好可憐, 有個情緒失控的阿爸. 及保護唔到佢只識喊的阿媽媽
無能!!!!

別墅

T-Y 發表於 18-12-20 01:12
仔仔十五個月大,都幾百厭,比佢爸爸打到成邊面都係手印,并非第一次,我好心疼,應該點樣做,而佢次次打完 ...

你點做人Y媽架 放任個男人打自己個仔

別墅

Debbie0331 發表於 19-1-21 17:05
BB好可憐, 有個情緒失控的阿爸. 及保護唔到佢只識喊的阿媽媽
無能!!!!

agree 離譜個老母

大宅

唔怪得之而家甘多虐待家庭15個月已經可以咁重手打...根本係有病
你做媽咪唔保護個BB淨係識得喊有咩用即刻抱住個BB走咪得囉
即刻帶你老公睇醫生
佢再打佢報警喇會有社工跟進你地㗎啦

大宅

BB有濕疹佢自己唔想㗎
你哋啲大人生得佢出又唔識得照顧
我覺得你兩公婆唔適合生小朋友囉自己辛苦10個月得一個小寶貝邊可能打得落手你眼望住佢打都唔識得抱住佢咩你唔好做人媽咪啦

別墅

T-Y 發表於 18-12-20 15:04
仔仔有濕疹兩個幾月時起都幾嚴重,時好時壞,癢到成日拗,果時成日哭夜晚訓唔到,大概三四個月大第一次打 ...

你喊都冇用架,你個仔痕到喊都俾你老公打!你喊做乜愽佢打埋你呀?阻止佢啦,用個身擋住個仔啦!做咗人阿媽唔可以咁軟弱,仲有你老公似係失控個種,控制唔到自己,唔好係到累人累物,快啲睇醫生啦!

老實說,換著我係你,佢打完個仔,我一定大力兜巴聲醒佢!

首頁

尾頁

跳至