請問上海迪士尼酒店

Mei
|
下星期會去上海迪士尼,我唔係住入面酒店,但想去佢兩間酒店8下行下,請問是否一樣可以在迪士尼地鐵站搭佢既免費接駁車去酒店,行完酒店是否又可以免費搭接駁車出返迪士尼小鎮?要唔要出示住客證明?
Mei
|
有無人可報下料?
doughnut_cyc
|
Mei 發表於 18-12-20 06:29
下星期會去上海迪士尼,我唔係住入面酒店,但想去佢兩間酒店8下行下,請問是否一樣可以在迪士尼地鐵站搭佢 ...

剛剛坐左 shuttle bus 往返酒店與小鎮,唔駛 show 任何野,有車就上,10分鐘一班車
(往返地鐵站就15分鐘一班)
wcpcelia    發表於 18-12-27 16:11
Mei
|
doughnut_cyc 發表於 18-12-21 18:06
剛剛坐左 shuttle bus 往返酒店與小鎮,唔駛 show 任何野,有車就上,10分鐘一班車
(往返地鐵站就15分鐘一 ...

唔該晒啊!
Mei
|
doughnut_cyc 發表於 18-12-21 18:06
(往返地鐵站就15分鐘一 ...

有無入樂園?多人嗎?小鎮有無介紹有咩好食?
|
Mei 發表於 18-12-21 22:46
有無入樂園?多人嗎?小鎮有無介紹有咩好食?

我聽日朝先入樂園
行過小鎮有好多餐廳,有平有貴,又有 foodcourt,都幾多選擇,聽晚玩完會響果度食
Mei
|
doughnut_cyc 發表於 18-12-21 23:59
我聽日朝先入樂園
行過小鎮有好多餐廳,有平有貴,又有 foodcourt,都幾多選擇,聽晚玩完會響果度食
...

謝謝你呀!玩得開心D, 玩完食完上黎報下料,謝謝
|
Mei 發表於 18-12-22 07:18

謝謝你呀!玩得開心D, 玩完食完上黎報下料,謝謝

尋日全日落住細雨,樂園我覺得唔算多人
睇完煙花行到出小鎮剛九點,我地都係去大食代快食咋
keikolau
|
我都打算三月去,我想問下樂園酒店係咪一定要官網訂?有冇其他網站訂會平d?
Mei
|
doughnut_cyc 發表於 18-12-23 12:18
尋日全日落住細雨,樂園我覺得唔算多人
睇完煙花行到出小鎮剛九點,我地都係去大食代快食咋
...

大食代有無好嘢食介紹?我見有大壺春,唔知好唔好食呢?
Mei
|
keikolau 發表於 18-12-23 15:20
我都打算三月去,我想問下樂園酒店係咪一定要官網訂?有冇其他網站訂會平d?
...

我唔係住迪士尼入面,我住附近酒店,每半小時就有免費酒店車去迪士尼,平好多
|
keikolau 發表於 18-12-23 15:20
...

我住 Toy Story Hotel,響永安旅遊網上訂,full paid 後一個月見到酒店官網做優惠,平啲仲送埋早餐
|
Mei 發表於 18-12-23 15:43
大食代有無好嘢食介紹?我見有大壺春,唔知好唔好食呢?

我地叫左三間既食物:水煮魚、生煎包、小籠包,生煎包果間啲野食麻麻地,另外兩間 ok,但唔好期望好好味,我地都係快食為醫肚
Mei
|
doughnut_cyc 發表於 18-12-23 17:02
我地叫左三間既食物:水煮魚、生煎包、小籠包,生煎包果間啲野食麻麻地,另外兩間 ok,但唔好期望好好味, ...

明白,多謝你回應,玩得開心D
keikolau
|
doughnut_cyc 發表於 18-12-23 16:55
我住 Toy Story Hotel,響永安旅遊網上訂,full paid 後一個月見到酒店官網做優惠,平啲仲送埋早餐 :naug ...

Toy story hotel質素如何?食物如何?
|
keikolau 發表於 18-12-23 18:30
Toy story hotel質素如何?食物如何?

住宿方面好滿意,係食果度好失望,我食左 dinner buffet,完全唔係果回事,攞野食果度個格局似學校 canteen,你指要乜佢就一份落個兜仔俾你 (款式少,絕大部分係中式菜式),唔記得係 238 定 268人仔一位

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
wcpcelia    發表於 18-12-27 16:11
keikolau
|
doughnut_cyc 發表於 18-12-23 18:49
住宿方面好滿意,係食果度好失望,我食左 dinner buffet,完全唔係果回事,攞野食果度個格局似學校 cantee ...

但有卡通人物嗎?
|
keikolau 發表於 18-12-23 19:07
但有卡通人物嗎?

冇,另一間先有,好後悔冇過去果邊食
keikolau
|
doughnut_cyc 發表於 18-12-23 19:09
冇,另一間先有,好後悔冇過去果邊食

有卡通人物嗰間應該貴d 我而家見到官網三月份toy story hotel做緊900人民幣一晚,應該未計稅,唔知抵唔抵
|
keikolau 發表於 18-12-23 19:13
有卡通人物嗰間應該貴d 我而家見到官網三月份toy story hotel做緊900人民幣一晚,應該未計稅,唔 ...

我連住兩晚計哂大約2500港紙 (永安訂)
你只住一晚?咁邊日入樂園?