有沒有一人電鍋介紹

123chan123
|
打邊邊用,想可以拆出黎洗,唔係一體嗰d
andyman
|
lyh80115
|
小熊,二百幾蚊,直送運費¥17.5
https://item.m.jd.com/product/100001478747.html

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
oceandeepsea
|

係香港買左小米,得貴果隻版本,減完$20,$498,免運費,原本想唔要個鍋,因為係塗層,怕會整花,但又想靚仔,全白色,最後都買成套

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
andyman
|
oceandeepsea 發表於 18-12-20 12:57
係香港買左小米,得貴果隻版本,減完$20,$498,免運費,原本想唔要個鍋,因為係塗層,怕會整花,但又想靚 ...
我剛淘左平果隻小米電磁爐, 覺得都唔錯, 有9個溫度調較, 簡單易用, 都幾穩定, 只189人仔。
|
andyman 發表於 18-12-20 18:14
我剛淘左平果隻小米電磁爐, 覺得都唔錯, 有9個溫度調較, 簡單易用, 都幾穩定, 只189人仔。
...

可惜香港無黎
andyman
|
oceandeepsea 發表於 18-12-20 18:22
可惜香港無黎
但係你手上果個更正啦,. 可以做慢煮好方便, 有 99 個溫控
我自己煮飯好求其唔使咁靚壚啫, 如果我成日煮靚餸都會買呀。
|
andyman 發表於 18-12-20 18:42
但係你手上果個更正啦,. 可以做慢煮好方便, 有 99 個溫控
我自己煮飯好求其唔使咁靚壚啫, 如果我成日 ...

未收到貨,前晚買,仲未派到
333s
|
123chan123 發表於 18-12-20 06:42
打邊邊用,想可以拆出黎洗,唔係一體嗰d

我用以下:

1-人打時。不粘锅
2-3人打時。
多功能电热电火火锅电热炒菜锅电煮锅煮面锅 不粘锅

用電, 不粘锅, 好洗。 1人好洗過 粉紅的。

suggestion :

選不粘鍋。
電熱座坏了, 又可再配。

333s
|
oceandeepsea 發表於 18-12-20 12:57
係香港買左小米,得貴果隻版本,減完$20,$498,免運費,原本想唔要個鍋,因為係塗層,怕會整花,但又想靚 ...

333s
|
家人買了小米, 煮面,火煱。方便清洗。热的很快
电炉丝

美的, 九阳也出相似的。