自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Charlotte_mom 發表於 18-12-21 13:10
我老公公司都係一邊炒一邊請
分行多,運作基層職員多,騎呢人亦特別多
教到嘔電

最慘m位,正路要lead人,自己都咁,點lead

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

Charlotte_mom 發表於 18-12-21 13:08
我老公早幾日至炒左個old seafood
個阿叔仲發爛,話我食鹽多過你食米
我老公都唔野少,話好丫,我而家食一 ...

禁止訪問

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

nesure 發表於 18-12-21 14:45
一向都係咁難請人

但呢個好極品

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

good_pig 發表於 18-12-21 14:39

我公司啲M一樣係痴痴呆呆

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

good_pig 發表於 18-12-21 14:38
但都唔係填份表錯幾次仲要鬧返人
因為..........佢...............前身都係經理,閙人已經好閒佢習慣好難改

寶石宮

vivibabyvivi 發表於 18-12-21 15:05
我公司啲M一樣係痴痴呆呆

我呢面,director都...不過frd底呃飯食

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

good_pig 發表於 18-12-21 14:38
但都唔係填份表錯幾次仲要鬧返人
好似我甘,成日以前比人[洗]都唔慣叫人做野

寶石宮

20150618bb 發表於 18-12-21 15:28
因為..........佢...............前身都係經理,閙人已經好閒佢習慣好難改

但鬧gm

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

good_pig 發表於 18-12-21 14:39

又係c6公司,前排請左個「掃把」位
點知條友無料扮4條,請左返黎發現佢吹到大一大,實際咩q都唔識。仲堅到新返工唔知訂周圍講是非(我老公係佢直屬上司,佢同其他人講知我老公忌才唔想請佢)。人cheap,聽到要換水話咁我唔飲。低能,叫佢gen個report教左佢點用,佢唔記得接一粒掣data無refresh,佢低能到同一份data用落全部分行(有經大腦嘅見咁多分行全部data一樣都直覺唔妥啦)。囂張,講到出口話以為supervisor係只做supervision唔駛落手做
都唔明佢舊公司點忍佢咁耐

珊瑚宮

good_pig 發表於 18-12-21 15:31
但鬧gm
爛................

寶石宮

Charlotte_mom 發表於 18-12-21 15:33
又係c6公司,前排請左個「掃把」位
點知條友無料扮4條,請左返黎發現佢吹到大一大,實際咩q都唔識。仲堅到 ...

我見到d m 之前都唔係話低級,又唔係年紀細,咁都滾到咁耐

首頁

尾頁

跳至