自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

issacwowo 發表於 18-12-20 08:44
屋企人話使乜上網check in , 都 畫咗位, 直接去機場咪得囉

Online Check in 等於正式報到,肯定座位。

Online check in 咗之後,若是你們沒有行李要寄艙,便可以直接去安檢,然後登機。
所以online check in 其實真的是座位的保障。

水晶宮

最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

issacwowo 發表於 18-12-20 08:44
屋企人話使乜上網check in , 都 畫咗位, 直接去機場咪得囉

要on line check in

公爵府

木土土 發表於 18-12-20 13:13
若班機overbooked ,做咗online check in 有埋boarding pass就唔會上唔到機

可能我哋唔係買平package,我哋都係peak season 暑假同聖誕去, 十年都冇online check in, 只係打上 cx hotline 為小朋友 mark 位,可能好似cs咁講,已經mark實咗小朋友同親屬位,去到機場 check in 未試過冇位。試過有年聖誕九個大人兩個小朋友, 都係打上cs幫小朋友mark位嘅時候一次過搞掂曬大人細路, 之後去到機場再check in, 十一個人冇分開過..... 又或者我好彩~ 我諗如果只係大人無小朋友,無 online check in 可能會比人調咗唔知去邊

首頁

尾頁

跳至