同志戀人身體傷害4歲女兒一度命危

HKITMan
|

大家點睇同性戀家庭領養兒童?卓林得$20冇租交但同日都話要領養助她組織
家庭,都明白同志對平權極重視,要求有權和正常夫婦有兒女的看齊,社會尤其大學生對這種要求又覺得似乎幾公平。。
女同志情侶 六大酷刑虐女童 拳打 燒腿 捏陰

女童被指說謊而慘遭虐打,包括拳打臉部,遍體鱗傷,又被打火機燒腿部,陰部被捏,以致半昏迷、肺炎、敗血性休克,及右眼出血等。兩名女被告承認一項虐兒罪

EstrellaDamm
|
HKITMan 發表於 18-12-20 09:33
大家點睇同性戀家庭領養兒童?卓林得$20冇租交但同日都話要領養助她組織
家庭,都明白同志都想平權有權和正常 ...

唔。。。咁你點睇異性戀父母生兒育女?新聞周不時都有異性戀生父/後父強姦女兒,又或者親生父母虐待/疏忽照顧仔女致死或重傷?例如林林嗰單?

虐待小朋友當然十分錯,但與性傾向有關嗎?虐兒多數係咩人?

natnat_tsang
|
無人性...痴線架.... 我個人唔覺我係咪同性領養...係D人無人性....
Angel_Rose
|
無跟開這新聞,想知生父生母去左邊
angiehouse
|
家庭,都明白同志對平權極重視,要求 ...

壞人跟同性戀系無關係,有d case 父母都無人性
EstrellaDamm
|
而且,現時就算係一般父母,循正當途徑領養的話,根本一啲都唔兒戲,少啲心力財力都唔會領養成功。根本冇可能出現冇租交但領養細路嘅情況(我指正途領養)。
wongsamuel
|

我有不小朋友也是同性戀的,他們不是怪物,請不要載有色眼鏡 坐井觀天 的思想看他們。
Kanyin
|
異性戀伴侶一樣會虐兒。
無人性的,等天收!
hiragana
|
係人的問題, 不是同性個異性戀的關係
檸檬檸檬
|
睇完勁想爆粗,2個變態女人,咁害個小朋友,妹妹一定好驚。
Poyau
|
慘案
I9528
|
虐兒不分同唔同性戀
無人性嘅,都值得被指責
teambuilder
|
呢個問題值得研究。係發生事固比例問題,當然社會風氣都有影響。
panda361
|
kenshiro18
|
wongsamuel 發表於 18-12-20 09:51
我有不小朋友也是同性戀的,他們不是怪物,請不要載有色眼鏡 坐井觀天 的思想看他們。
...

人獸戀算唔算怪物
Manmanca
|
是是但但
|
angiehouse 發表於 18-12-20 09:48
壞人跟同性戀系無關係,有d case 父母都無人性

AGREE X 1000000
根本冇關係。
唔通殺人犯係男人, 所有男人就係殺人犯?
唔可以一竹干打一船人囉~
tingting2200
|
睇文字描述都覺得呢個小妹妹被虐待得好慘,呢2個變態女人真係冇人性
lingfu
|
我只想問樓主你點睇臨臨單案?
vinvin901
|

好似係疑犯有不良嗜好,毒品累人