請容許我曬一下

rebeccalin
|

上個星期收到救助兒童會的信,希望可以幫到戰區兒童。仔仔將自己的零用錢全部都捐左出去,女兒就只捐了一部分,當時覺得她好像沒有哥哥有愛心啊!點知前晚返到屋企,佢拎左盒嘢出來,話係送俾我的聖誕禮物,佢一早已經睇中左,係媽咪鍾意的顏色,一直儲錢想買來送俾我。佢話捐左錢俾戰區兒童,所以又要儲多一個星期先夠錢買。嗰一刻好感動。原來係嗰女心目中我先係最重要的。
前兩日因為C6佢煲劇煲到天昏地暗同佢冷戰,有BK的JM教我要話俾佢知點樣先可以氹返我,結束冷戰,我同佢講其實好簡單,我最鍾意花,見到花就會開心返。估唔到佢潯晚真係買左盆花返來

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Q10
|

rebeccalin
|

平時C6好唔鍾意係屋企種花或者插花的,話會惹蚊蟲,除了學校的一人一花,基本上我買任何盆栽返來都會俾佢襯我外出的時候丟掉,雖然今日佢買的花唔係我鍾意的顏色同類型,但難得佢轉死性,收貨啦
esmehouse
|
captainmama
|
好閃好閃!幸福真係應該曬下的
pppfamily
|
值得晒
肥豹
|

Happyhappylive
|
好事值得
ddfannybb
|
好幸福啊
clkv
|
仔仔 及 囡囡都好有愛心幫助有需要既人好有愛
kf08058
|
耳環好靚
BeadBead
|
yychu722
|
rebeccalin 發表於 18-12-20 09:51
上個星期收到救助兒童會的信,希望可以幫到戰區兒童。仔仔將自己的零用錢全部都捐左出去,女兒就只捐了一部 ...

仔女好乖
你教得好好
yee_0808
|
好幸福
AACheungCheung
|

icyblueblue
|
幸福
morikawa
|
rebeccalin 發表於 18-12-20 09:51
上個星期收到救助兒童會的信,希望可以幫到戰區兒童。仔仔將自己的零用錢全部都捐左出去,女兒就只捐了一部 ...

你女兒好乖呀
喜喜天使
|
你女女真係好乖
newspaperhang
|

rebeccalin
|
kf08058 發表於 18-12-20 13:51
耳環好靚

謝謝。佢話本來想買條頸鏈給我的,但唔夠錢,所以買左耳環。仲規定我一個星期最少要戴一次