自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

bkmummy 發表於 18-12-20 20:04
CINDYC
請問你嗰兩張係邊個票價?
我都係幫亞女僕(emoji)

應該係$1388

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

男爵府

loveyinyin 發表於 18-12-20 21:58
有無1張牙(emoji)(emoji)

我想要吖,你好好人,謝謝你

子爵府

CINDYC 發表於 18-12-20 22:40
應該係$1388

oh thx

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

edea 發表於 18-12-20 21:55
我都係一樣命運,兩部電腦加一部手機都買唔到一張,苦!
你有冇註册帳户?冇就註左先。
我用電腦攪左成朝,原本放棄,我走去問琴行職員,佢話個日期後冇寫配票完畢,即仲有機,可能系統錯誤,叫我努力嘗試,我下午3點再試就入到買左1張畀阿囡,啱啱我又入到,見到淨系頭尾場配票完畢,中間兩場冇写,不過又係load唔到座位表<同朝早一樣>,你再努力試下

王國長老

王國長老

回覆 jessicaxu 的帖子

我都係想買一張,login咗,但系統好似賣晒
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

水晶宮

Koala_Chu 發表於 18-12-20 10:41
今早網上賣飛, 完全入唔到個網, system busy... 但其實唔係我睇囉...

我上嚟開post擺明係為個勳章啦!

Logon APM 買左BTS special edition, 有興趣可去睇下。(popcorn logon 無)

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

CINDYC 發表於 18-12-23 12:52
Logon APM 買左BTS special edition, 有興趣可去睇下。(popcorn logon 無)

Thx 通知! 我囡前日已經問我幾時去

水晶宮

Koala_Chu 發表於 18-12-23 12:54

Thx 通知! 我囡前日已經問我幾時去

首頁

尾頁

跳至