自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

phchan 發表於 18-12-20 17:35
唔係,IPHONE用唔到架,只支援 ANDROID 機
....新版本除了備有NFC技術的Android流動裝置,功能亦擴至iPhone

佢話IPHONE得嘅?

禁止訪問

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

手機冇NFC功能,用唔到

伯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

cy101 發表於 18-12-20 17:37
....新版本除了備有NFC技術的Android流動裝置,功能亦擴至iPhone

我今早聽收音機話 iphone用唔到喎

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

phchan 發表於 18-12-20 17:41
我今早聽收音機話 iphone用唔到喎
咁算LA!!!!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

cattz288 發表於 18-12-20 17:30
咪係!睇左幾云
我衰少少玩 cap 圖

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

翡翠宮

cy101 發表於 18-12-20 17:37

我用Android機,啱啱讀卡啟動咗;iphone就要去八達通服務站拍卡登記,之後喺八達通app就查到3個月紀錄,不過我試過只查到截至琴日嘅紀錄,當日紀錄都係要拍卡查詢,Android仍有優勢。

伯爵府

staywithli 發表於 18-12-20 14:12
若用緊8達通信用卡,係咪就入信用卡number?

印象中張信用咭都有八達通編號,你試試

琥珀宮

lyh80115 發表於 18-12-20 17:47
我用Android機,啱啱讀卡啟動咗;iphone就要去八達通服務站拍卡登記,之後喺八達通app就查到3個月紀錄,不 ...

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

staywithli 發表於 18-12-20 14:12
若用緊8達通信用卡,係咪就入信用卡number?

咭背有8達通no
放下自在

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

剛剛入去見到轉左新版面, 好似幾好咁

水晶宮

bmuimami 發表於 18-12-20 17:28
有冇jm係iphone用戶已經成功咗?

我本身是iphone ,但我登記時用android 機做登記,跟住iphone 都照做到

大宅

cy101 發表於 18-12-20 17:31
IPHONE 用家?

iphone用到

水晶宮

1314625 發表於 18-12-20 10:53
https://hkstylemen.yahoo.com/%E5%85%AB%E9%81%94%E9%80%9Aapp%E8%B6%85%E6%AD%A3-%E5%8D%B3%E6%99%82%E6% ...

Iphone用戶不用好像以前那樣買讀咭器,可在登記後七天內去服務站拍咭便可

首頁

尾頁

跳至