樣靓身材正但短命約50歲,樣貌奇醜身材差但70歲命,你會揀

sabun
|

朋友send段facebook來,有個小調查,你估大部人揀那個?
一陣開估
超級特務
|
sabun 發表於 18-12-20 11:38
朋友send段facebook來,有個小調查,你估大部人揀那個?

樣貌奇醜,我連出世都唔想,仲70?
caryfox
|
我自己就從來不貪戀⋯⋯長命!
bubblegummy
|
我寧可靚足50年,都唔要醜足70載
我唔需要長命,但要有質素的人生。
twc729
|
70 醫美幫到你
sabun
|
超級特務 發表於 18-12-20 11:41

sabun
|
twc729 發表於 18-12-20 11:43
70 醫美幫到你

醜足咁多年相信也習慣了。
20150618bb
|
唔使講........更係......樣靓身材正,又唔一定會早死,但有左佢可能性大到估唔到,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,甘大,唔係??
BK2002
|
一陣開估
單睇樣同身材呢兩樣, 我揀50...
但如果加多少少背景又唔同, 例如老公, 小朋友...就揀70
blinknogood
|
一陣開估

弊啦! 我已經行年50,冇得揀,只可揀貌醜身材差才可活到7張了
FJmom    發表於 18-12-20 13:23
是是但但
|
BK2002 發表於 18-12-20 11:49
但如果加多少少背景又唔同, 例如老公, 小朋友...就揀70
...

我覺得會揀50歲多。
如果個樣平凡+好命, 活到70歲就唔拘。
如果奇醜重要身材差......真係揀唔落。:" />
|
我揀五十

我唔想捱到七十
sabun
|
是是但但 發表於 18-12-20 11:53
我覺得會揀50歲多。
如果個樣平凡+好命, 活到70歲就唔拘。
如果奇醜重要身材差......真係揀唔落。: ...

但真喺有些人天生喺貌醜同身材差,他們都不想的。
wahhwahh
|

好實在
sabun
|
1314625 發表於 18-12-20 11:54
我揀五十

我唔想捱到七十

你一定是單身的了,咁豁達嘅!
Sumyeema1
|

16歲發現自己外貌奇醜,都想C……

去到50,反而諗開咗。
是是但但
|
sabun 發表於 18-12-20 11:55
但真喺有些人天生喺貌醜同身材差,他們都不想的。
咁佢地係冇得揀, 命運使然。

但問題係, 樓主現在叫我地揀嘛! 有得揀時, 邊個想揀奇醜+身材差? 冇其他野back up, 只得長命呢個point......

yucl_hk
|

做人就係受苦

靚要捱50年, 唔靓要捱70年
dder
|
BK2002 發表於 18-12-20 11:49
...

奇醜都搵到老公生埋小朋友幾大都活到70
否則50夠了
sabun
|
是是但但 發表於 18-12-20 12:00
咁佢地係冇得揀, 命運使然。

但問題係, 樓主現在叫我地揀嘛! 有得揀時, 邊個想揀奇醜+身材差? 冇其 ...

你又講得啱!