自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

sabun 發表於 18-12-20 11:38
朋友send段facebook來,有個小調查,你估大部人揀那個?
一陣開估
"如果"要揀,我寧願50歲夠了...
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

大宅

識睇一定睇留言

珍珠宮

回覆樓主:

我自己都未說,我都揀靓、50,因這50年應有不少机会同精彩些

水晶宮

回覆樓主:

50, 唔理靚定醜,係唔想咁長命

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

靚足50年好過醜足70年, 你唔係唔識呀

水晶宮

回覆樓主:

奇醜,細個一定俾人笑,青春期只有暗戀人,適婚期冇人要...
如果係男人就冇所謂,但又一定要有錢,有錢就有女。

水晶宮

sabun 發表於 18-12-20 11:38
朋友send段facebook來,有個小調查,你估大部人揀那個?
一陣開估

靚身材正, 但生活及經濟環境點先?

如果住係非洲及落後人民族, 我覺得可能唔需要50歲, 就會

天空之城, 快樂之地

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

揀唔落手

男爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

公爵府

回覆樓主:

樣靚條路冇咁難行,點都有d著數,醜會俾人蝦,分分鐘細個已頂唔順,長命但長期受壓,唔會想咁長命lo, 點都要樣靚la!

男爵府

回覆樓主:

50歲都活左半世人啦。最靚果陣去都好呀!

水晶宮

我可能係怪人。我有好多書同電影、戲劇想睇,同埋好多地方想去,而家根本冇時間。貌醜大概冇影響睇書睇戲去旅行。我要七十歲。

男爵府

2018復活節勳章

50歲

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

50。我想試下做靚女
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

伯爵府

50想知道做靚人係咩感覺

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

50夠啦

珍珠宮

回覆樓主:

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

大事化小, 小事化毛.........

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

一定揀50歲

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

回覆樓主

我得70㨂,如果唔係我已經要死!

首頁

尾頁

跳至