有無人睇左OP《麥兜.出走的魚蛋》

babynia
|
有無人去左OP睇左《麥兜.出走的魚蛋》?想知多唔多人, 好唔好睇?
諗緊同唔同仔仔去睇好, 因為10月先去過OP
babynia
|
無人睇過???
yvonne818
|
嚟緊星期六去,睇完答你
lam133
|
babynia 發表於 18-12-20 11:58
有無人去左OP睇左《麥兜.出走的魚蛋》?想知多唔多人, 好唔好睇?
...

funghon
|
babynia 發表於 18-12-20 11:58
...

我地睇左,都算ok。 有個大營幕,又有d公仔係度唱歌跳舞。一定好睇過萬聖節果個劇場。
不過我地有全年證,所以有新節目就去睇下。
Poyau    發表於 18-12-21 00:21
babynia
|
funghon 發表於 18-12-20 14:07
我地睇左,都算ok。 有個大營幕,又有d公仔係度唱歌跳舞。一定好睇過萬聖節果個劇場。
不過我地有全年證, ...
係咪要好早去排隊架? 一場大概幾耐? 我仔仲細唔知睇唔睇到咁耐

babynia
|
yvonne818 發表於 18-12-20 12:44
嚟緊星期六去,睇完答你
好呀~ 諗左好耐去唔去好, 仔仔本身都鍾意麥兜
funghon
|
babynia 發表於 18-12-20 15:01
係咪要好早去排隊架? 一場大概幾耐? 我仔仲細唔知睇唔睇到咁耐

我早左4個字時間排睇即塲。其實,佢都有預派下一塲的飛, 有預派飛,到時可以先入塲。

一塲好似大約半小時
babynia
|
funghon 發表於 18-12-20 15:30
我早左4個字時間排睇即塲。其實,佢都有預派下一塲的飛, 有預派飛,到時可以先入塲。

一塲好似大約半小 ...
咁都ok wo, thanks~
tsung
|
yvonne818 發表於 18-12-20 12:44
嚟緊星期六去,睇完答你

fionalee668
|
好睇..幾好笑的, 太細小朋友未必明D GAG位, 不過有D公仔跳下舞都OK..

同埋...會比水淋
babynia
|
fionalee668 發表於 18-12-20 16:19
好睇..幾好笑的, 太細小朋友未必明D GAG位, 不過有D公仔跳下舞都OK..

同埋...會比水淋 ...
咁即係要坐後面安全D?