有無讀過伽琳中英文幼稚園的,覺得如何?

啊B
|
收左我B出年k1上午班,想多滴了解下,
啊B
|
啊B 發表於 18-12-20 13:33

點解咁多人睇無人覆噶?唔該行過路過知道小小都覆下喇,各位靓靓妈咪^^
LingKokomo
|
啊B 發表於 18-12-20 13:33

我大女讀緊k1. 今年細b亦收咗 我系下午校✌(emoji)
我就覺得都ok既,每日得一樣功課,星期六日有兩樣左右,一年有兩次旅行,每個月有老師評估學生報告俾家長睇番,節日party都唔洗家長自行買任何野,系書薄雜費包咗。 我大女就好鐘意番好開心(emoji) 唔知講呢d幫唔幫到你。哈哈(emoji)
啊B
|
LingKokomo 發表於 18-12-21 04:06
我大女讀緊k1. 今年細b亦收咗 我系下午校✌(emoji)
我就覺得都ok既,每日得一樣功課,星期六日有兩樣左右, ...

幫到,幫左很多,你咁講我一定會讀伽琳,好多謝你,以後多多指教同學仔媽咪(emoji)
LingKokomo
|
啊B 發表於 18-12-21 08:57
幫到,幫左很多,你咁講我一定會讀伽琳,好多謝你,以後多多指教同學仔媽咪(emoji)
...

LingKokomo
|
LingKokomo 發表於 18-12-21 12:43

網上仲會每個月睇到小朋友系學校情況,「相片」雖然唔多,間中見到自己個小朋友出現都好意外,另外有時有通告可自在參與畫畫或勞作活動,父母都可以自願性參加義工活動! 聽講k2先開始有其他活動,我暫時知有男女童軍,交通安全隊,至於真系咩英文班,跳舞果d未聽講過,一年有1次週年表演。 暫時系咁多資料(emoji)(emoji)‍♀️
啊B
|
LingKokomo 發表於 18-12-21 12:50
網上仲會每個月睇到小朋友系學校情況,「相片」雖然唔多,間中見到自己個小朋友出現都好意外,另外有時有 ...

十分多謝你,一字一字寫左咁多野,真係好媽咪,好細心,我同爸爸都決定左讀伽琳,好興奮出年九月送B返學,見證他每一步成長,作為新手媽咪覺得好神奇,好開心(emoji)
LingKokomo
|
啊B 發表於 18-12-21 13:23
十分多謝你,一字一字寫左咁多野,真係好媽咪,好細心,我同爸爸都決定左讀伽琳,好興奮出年九月送B返學, ...

珈琳系比較早番學,8月10號左右上年(emoji)(emoji)‍♀️
去到9月頭都系適應期✌(emoji)✌(emoji)✌(emoji)
啊B
|
LingKokomo 發表於 18-12-21 14:11
珈琳系比較早番學,8月10號左右上年(emoji)(emoji)‍♀️
去到9月頭都系適應期✌(emoji)✌(emoji)✌(emoji ...

good(emoji)✌️