自由報料

跳至

首頁

尾頁

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

等到了買埋過年stock都好

wcpcelia    發表於 18-12-27 17:03
lok_sue    發表於 18-12-26 14:32
lok_sue    發表於 18-12-26 14:31
ada0707    發表於 18-12-21 21:27
tansyneko    發表於 18-12-21 12:55
Cheuk2012    發表於 18-12-20 21:53

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

$79.5原價,即而家$79.5兩盒
一盒20粒,我擺全盒

王國長老

eehhmm 發表於 18-12-20 15:36
馬莎食物減價要留意到期日

多謝提醒,3月中到期

王國長老

0411BB 發表於 18-12-20 16:50
上星期六睇都仲買2送1,咁要入貨了

早排睇係第二件半價。sales話買一送一做左2日

王國長老

Ivan1023 發表於 18-12-20 16:21
回覆 Charlotte_mom 的帖子

原價成$4/粒好貴>>>依家都$2/粒放糖果盒。。。我覺得幾貴下 ...

酒心啊.....而家半價$2/粒咋
我過年糖果多數自供自銷,貴d都無所謂。我成家都食

王國長老

princessf 發表於 18-12-20 17:02
好好食, 其他牌子冇得比, 不過!!!!

唔擺得耐!!!

咁多車厘子酒心之中,最好食係Godiva,真係完全唔同級數
不過價錢一樣完全唔同級數!加多個零就有得傾

仲要Godiva而家全球唔再出酒心,簡直係晴天霹靂

所以瑪莎已經係好好選擇,半價直頭抵到爛!

我唔知優惠做到幾時,佢好飄忽,試過有一兩年未到聖誕全部車厘子酒心已賣斷

王國長老

下咁快無晒
我買左4盒已經無晒,仲想補貨tim
點解啊點解啊

王國長老

kellyjelly 發表於 18-12-23 20:26
我昨天在屯门買左4盒,仲有大量貨

今日變左買2送1喇

首頁

尾頁

跳至