自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

purplerain 發表於 18-12-21 11:10
好多人話直播時覺,再睇片唔覺,條片冇影到宣布畫面,但直播嗰陣係影住佢自己同黃心穎睇當朱冇到,條片係唔 ...

唔怪得咁多人睇完片話冇問題la! 我做家庭觀衆都鄧朱embarrassed!

男爵府

我睇直播,當時睇真係好覺,心諗姚黃是否唔妥朱,完全當朱冇到。仲以為蘋果會拎呢單野做新聞。

子爵府

clarawuwu 發表於 18-12-20 14:45
佢最樣衰個下,係連開信封公佈結果,都完全無視朱,無俾佢睇,佢同黃心穎兩個一齊睇一齊公佈,朱個一刻係有 ...
但朱起碼表現大方, 呢幕真係幾深刻

琥珀宮

男爵府

cara.mak 發表於 18-12-20 15:25
就咁睇好正常丫,唔覺得佢唔鍾意朱

係囉!我無開聲睇,朱講野,姚2次即刻擰過去聽,唔覺有野

子爵府

TWINSTARSBB 發表於 18-12-24 13:37
係囉!我無開聲睇,朱講野,姚2次即刻擰過去聽,唔覺有野

同意!完全唔覺有野,朱晨麗講野姚子羚都有擰過去聽和回應,只是只得兩個咪 ,而且一班藝員同事又在心穎果邊,好自然姚子羚會望果面多啲。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

Fion710 發表於 18-12-20 14:13
姚子羚當晚表現真係好小學雞
更係喇,中港靚女大比較............................

大宅

貓狗褓姆 熱血勳章

我都唔覺有咩問題 有D人係到人身攻擊 未仲小學雞

公爵府

畀面勳章

bbq. 發表於 18-12-24 17:13
同意!完全唔覺有野,朱晨麗講野姚子羚都有擰過去聽和回應,只是只得兩個咪 ,而且一班藝員同事又在心穎果 ...

睇左段片,唔覺好大問題,中段都有望去Morning朱有對話,佢企中間唔通2個fing咩!?

首頁

尾頁

跳至