有咩眼霜堅去到眼紋?

FlippyFlp
|
近幾年我d眼紋開始不受控制咁出晒黎...幾年間好似老左20年咁! 用過平貴唔同國家眼霜都係0幫助, 究竟天下間有冇眼霜真係去到眼紋架?
FFongTTsai
|
FlippyFlp 發表於 18-12-20 14:19
近幾年我d眼紋開始不受控制咁出晒黎...幾年間好似老左20年咁! 用過平貴唔同國家眼霜都係0幫助, 究竟天下間 ...

好多都係預防多過去紋
CreamyBB_Singer
|
我可以肯肯定話你聽無...就算眼袋槍都唔係好去到,我已經習慣左同眼紋共存
cornmimi
|
CreamyBB_Singer 發表於 18-12-20 17:58
我可以肯肯定話你聽無...就算眼袋槍都唔係好去到,我已經習慣左同眼紋共存

很欣賞你一句, 我已習慣左同眼紋共存,
利申, 我也習慣了,但都盡力減淡,
雖然不能全部去除。
Marina227
|
我覺得只可以減淡... 你話完全去到就應該無
shadowrainbow
|
預防就可以,暫時所知,是未有一個方法去架,唔好浪費金錢
ddfannybb
|
我覺得出左眼紋就算你搽咩、做乜機都冇可能消滅佢,只可以減淡…所以依家我搽眼精華、做熱敷、通吓眼部淋巴,都只係減淡黑眼圈、預防眼紋。
pancake65
|
回覆 CreamyBB_Singer 的帖子

試下做trixlift膠原3次方...我都係俾佢救返
babicooo
|
pancake65 發表於 18-12-21 13:37

有幾有效? 我有打過去皺針覺得都ok但唯一真係幾驚打針
rosasa40
|
pancake65 發表於 18-12-21 13:37

我都試過d eye treatment同係咁搽野, 係試左Triolift先搞掂d紋冇左眼紋真係後生返廿年咁
fafami
|
rosasa40 發表於 18-12-22 10:58
我都試過d eye treatment同係咁搽野, 係試左Triolift先搞掂d紋冇左眼紋真係後生返廿年咁
...

我想問下係咪喺"1美健"做?
babybabywanted
|
fafami 發表於 18-12-22 11:03
我想問下係咪喺"1美健"做?

最近突然多左好多人話做triolift... 我search 過壹X健,d人話話黑店黎喎!!

小心d好d~
fafami
|
babybabywanted 發表於 18-12-22 19:13

最近突然多左好多人話做triolift... 我search 過壹 ...

咁唔好啦, 費事中伏
AliciaKeys
|
我呢排就試過樓上講個間公司,因為t字頭個部機話免費體驗,我覺得都有d效果,我就算無幫瀙D顧問都無黑面,OK 既。
moomooo
|
用lp藍魚子眼精華加眼霜,真心好用
charz
|
moomooo 發表於 18-12-24 20:47
係!我18歲個陣查粉底都kick粉,用左一樽已經好左好多,拯唔拯救到眼紋就唔知,不過起碼唔會乾
cinda72.
|
moomooo 發表於 18-12-24 20:47

麻麻地囉,名大於實,又貴,性價比低
cinda72.
|
babybabywanted 發表於 18-12-22 19:13

最近突然多左好多人話做triolift... 我search 過壹 ...

我係戴有色眼鏡架啦
非熟識或者府級別既分享,一率當睇唔到
Meowbb_bb
|
charz 發表於 18-12-25 23:50
係!我18歲個陣查粉底都kick粉,用左一樽已經好左好多,拯唔拯救到眼紋就唔知,不過起碼唔會乾
...

Fully agree . I don't use eye cream and serum regularly but the blue caviar eye serum is sth I always stick with for emergency use . Good results esp on firming . I like Revive eye masque too !
moomooo
|
cinda72. 發表於 18-12-26 00:47
麻麻地囉,名大於實,又貴,性價比低

咁你覺得邊隻好用?我用左佢後改善到,之後一轉其他又差返