影視娛樂

跳至

首頁
12345...76

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

知否知否,應是綠肥紅瘦終於開播啦,深宅通幽眾生現,大院心事誰人知。

趙麗穎,馮紹峰,朱一龍,施詩,張佳寧,曹翠芬,劉鈞,劉琳

花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

滿城公貴人不同,但求所願盡成真。

其他演員有高露,王仁君,王一楠,李依曉,陳瑾,王鹤潤,张曉謙,李洪濤

12月25日湖南衛視金鹰獨播劇場,愛奇藝、騰訊視頻及優酷

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

仲有琴瑟版片花,我好期待呢部,仲要係正午陽光,必追!!!

王國長老

wyl 發表於 18-12-19 22:48
仲有琴瑟版片花,我好期待呢部,仲要係正午陽光,必追!!!

我睇咗琴瑟版,但搵唔到Youtube版貼上嚟。
劇荒中,希望呢套好睇啦,而家我走咗去煲小說,連續煲咗4本,而家睇緊第5本。

其實正午陽光唔代表D咩,都係睇劇本同演員,我最怕改編到鬼五馬六。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

rose-mag 發表於 18-12-20 14:54
劇荒中,希望呢套好睇啦,而家我走咗去煲小說,連續煲咗4本,而 ...
正午陽光啲劇大部分都幾好吖,同埋我睇佢片花啲配色服裝扮相都睇得好舒服,小說其實我覺得嫡謀好睇過呢本,但我中意趙麗穎,連傾城時光改到咁差我都勉強自己飛住睇埋去,呢部係古裝我諗唔會差得過嗰部啩。

王國長老

wyl 發表於 18-12-19 22:58
正午陽光啲劇大部分都幾好吖,同埋我睇佢片花啲配色服裝扮相都睇得好舒服,小說其實我覺得嫡謀好睇過呢本, ...

我都幾中意趙麗穎,佢做戲用心,演技幾自然,傾城我睇佢同金瀚唔錯,係去到男二女二至要飛。
古裝都唔一定唔差,天盛長歌夠認真,演員大部份都好,但個劇本爛到呢。。。

珍珠宮

rose-mag 發表於 18-12-20 15:04
我都幾中意趙麗穎,佢做戲用心,演技幾自然,傾城我睇佢同金瀚唔錯,係去到男二女二至要飛。
古裝都唔一定 ...
冇睇天盛長歌,最近大陸劇只睇緊人不彪悍枉少年咋,呢部聖誕日開播,終於都有劇追啦

王國長老

wyl 發表於 18-12-19 23:13
冇睇天盛長歌,最近大陸劇只睇緊人不彪悍枉少年咋,呢部聖誕日開播,終於都有劇追啦
...

有冇睇雙世寵妃?呢套已經係第二季,比較短,第一季24集,第二季30集,第一季好睇D,第二季因為劇情複雜咗比較難明,但都好睇,又sweet又唔長,好快煲完,幾得意,睇得幾開心。

珍珠宮

BB防敏心得分享勳章

我覺得好耐冇睇過天盛長歌製作咁精良既劇集喇,服飾,演員演技都好好

珍珠宮

rose-mag 發表於 18-12-20 15:33
有冇睇雙世寵妃?呢套已經係第二季,比較短,第一季24集,第二季30集,第一季好睇D,第二季因為劇情複雜咗 ...
冇睇呢部,等劇荒時開嚟睇下先。

侯爵府

我要做媽媽 發表於 18-12-20 15:37
我覺得好耐冇睇過天盛長歌製作咁精良既劇集喇,服飾,演員演技都好好

我都好鍾意天盛長歌

水晶宮

rose-mag 發表於 18-12-20 14:54
劇荒中,希望呢套好睇啦,而家我走咗去煲小說,連續煲咗4本,而 ...

我而家都劇荒,好無聊
好期待知否知否

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

期待已久
之前喺公海有jm曾提到此劇可能播映無期,好彩最後可以攞到檔期

珍珠宮

睇片花明蘭居然同齊衡有感情線,呢樣同小說好唔同。

王國長老

wyl 發表於 18-12-21 16:16
睇片花明蘭居然同齊衡有感情線,呢樣同小說好唔同。

就係最怕呢樣,為捧某個演員而改戲,其實對戲情有冇必要?感覺馮紹峰變咗男二,宣傳片朱一龍變成男主咁。

珍珠宮

rose-mag 發表於 18-12-22 02:10
就係最怕呢樣,為捧某個演員而改戲,其實對戲情有冇必要?感覺馮紹峰變咗男二,宣傳片朱一龍變成男主咁。
...
朱一龍呢期紅,捧佢都預咗,希望改編得合理,千祈唔好變咗齊衡傳

王國長老

wyl 發表於 18-12-22 08:09
朱一龍呢期紅,捧佢都預咗,希望改編得合理,千祈唔好變咗齊衡傳
...

鎮魂果排炒男男cp炒顏值炒得好勁,點解我對正午有保留就係琅琊同偽裝者時不斷炒作,希望呢套唔會,始終都係趙馮一對。

公爵府

rose-mag 發表於 18-12-22 02:10
...

拍果陣朱未紅,應該無加戲,但後期製作可以搞好多小動作

公爵府

rose-mag 發表於 18-12-22 09:09
鎮魂果排炒男男cp炒顏值炒得好勁,點解我對正午有保留就係琅琊同偽裝者時不斷炒作,希望呢套唔會,始終都 ...

琅琊榜炒唔成,係因為胡歌唔肯,而且蘇凰cp深入人心。

偽裝者的“樓城cp”炒得好出位

正午,言過其實,琅琊榜唔係佢拍噶!偽裝者之後的出品越來越差。而家一味靠水軍刷分。佢d戲都未播完一半,豆瓣評分就刷到9分。戲都未睇完就打分,仲話唔係水軍?

王國長老

回覆樓主:

Q版公仔好得意

首頁
12345...76

尾頁

跳至