影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

啱啱見myTV super 有,即追咗兩集。

有d人物搞唔清,仲返轉頭睇多次..

無睇過小說,呢排劇荒,希望呢套好睇

珍珠宮

rose-mag 發表於 19-1-16 14:52
咁嘅大話都講得出?話顧二想娶如蘭,長柏你都得架啦。盛老爹就醒啦:點解我覺得係講緊明蘭?咪就係明蘭囉。 ...
我都覺得長柏講大話都唔笑, 好叻! 點知老豆仲好笑, 噴茶! 亞媽仲跌0左落地下, 爆趣!

珍珠宮

0尋晚太攰, 未睇明蘭出嫁, 今晚返屋企要睇甜

珍珠宮

明蘭審4房5房送嚟嘅下人,睇得好爽喔!

珍珠宮

Tebing 發表於 19-1-23 07:20
我開始不大想追了。。。等結局算......很多情節好無為......
我都覺得劇情濕濕碎0甘, 再加煩膠小公爺同申氏, 好奄悶!

無諗過宅鬥之後, 要睇d 工人鬥, 農民鬥... 無0甘0既耐性

本來講到明蘭巡田已棄劇, 因為見到有宮鬥, 先爬番上船,

不排除上上落落船

珍珠宮

rose-mag 發表於 19-1-25 11:38
小說入面昌哥真係死咗,但冇劇呢度咁早,劇將書入面嘅時序改變,仲有部份刪減咗。小說唔係曼娘去揾顧二, ...
0尋晚睇到曼娘燒紙俾昌哥, 好替顧二難過..

仲諗住昌哥c 左唔係真0既添

珍珠宮

Tebing 發表於 19-1-31 22:28
woah, 58的常媽媽好勁
好心涼呀! 常嬤嬤好犀利!

首頁

尾頁

跳至