影視娛樂

跳至

首頁
12345...76

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

hugoma2015 發表於 18-12-22 10:17
拍果陣朱未紅,應該無加戲,但後期製作可以搞好多小動作

正午唔炒,朱粉都會粉,鎮魂果排微博同百度貼吧都洗晒版,三十歲啦,仲話小鮮肉!不過而家嘅改編,齊衡人設應會圈唔少粉,睇佢發揮。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

公爵府

rose-mag 發表於 18-12-23 02:46
正午唔炒,朱粉都會粉,鎮魂果排微博同百度貼吧都洗晒版,三十歲啦,仲話小鮮肉!不過而家嘅改編,齊衡人 ...

我無粉絲濾鏡,我真覺得佢好醜

我諗無論角色幾好,都圈唔到我呢種顏粉

顏即正義,顏在我在

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

追劇日曆,大家準備啦

wyl    發表於 18-12-24 21:30

子爵府

mytv super 同步播放

公爵府

rose-mag 發表於 18-12-20 15:04
我都幾中意趙麗穎,佢做戲用心,演技幾自然,傾城我睇佢同金瀚唔錯,係去到男二女二至要飛。
古裝都唔一定 ...

趙麗穎嘅劇基本都追,佢演技可以

水晶宮

jasonhelen 發表於 18-12-24 13:38

咁即係Youtube及其他APPS都唔會有得睇

伯爵府

睇緊湖南衛視直播,兩集連播呢!

伯爵府

第一集投壺就輸了,難怪説一輩子都輸給明蘭了

伯爵府

男主顧二失驚無神就出場了,很快呀!
幾乎睇漏呀!
第三集明蘭應該要住進奶奶處了!
小明蘭幾靚女,顧二有了外公遺產,咁曼娘都可能要登場了

伯爵府

盛紘竟然被編劇安排,看著顧二在白家維權承繼外公遺產

水晶宮

beauty 發表於 18-12-25 22:13
睇緊湖南衛視直播,兩集連播呢!

跟播追得好辛苦,等佢做到三分之二先睇

珍珠宮

whywhite22 發表於 18-12-25 23:43
跟播追得好辛苦,等佢做到三分之二先睇

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

小明蘭好會演,之前演小月時已覺得她好漂亮,長大了必定是個美人胚子。顧廷燁的早早出現是要作為長大後非卿不娶的伏線吧。小說的穿越既不能有,這樣改編也還算合理。頭兩集主要是人物交待但一點不悶,色調真是賞心悅目。終於又有劇可以追了!

珍珠宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

啱啱見myTV super 有,即追咗兩集。

有d人物搞唔清,仲返轉頭睇多次..

無睇過小說,呢排劇荒,希望呢套好睇

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

回覆樓主:

啱啱睇完兩集知否,會
繼續追

大宅

jasonhelen 發表於 18-12-24 13:38

今日係mytv super睇左兩集,有冇人知mytv super幾點更新?之前睇過小說,好想睇(emoji)

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

Ryanma 發表於 18-12-26 18:32

無睇過小說開始係會有啲混亂,因為佢人物好多,啲名又差唔多。我開頭睇小說都睇到頭暈,慢慢認到就會好投入。希望改編改好啲,唔好令大家失望。

水晶宮

Ryanma 發表於 18-12-26 18:32

我最近都劇荒,開咗幾套都冇追嘅動力

伯爵府

今日很多老白花鬥大娘的戲,我趁悶場去了洗碗。
編劇讓柏哥跟二叔共過患難,咁日後幫手騙婚就更順理成章。
顧二幫手找大夫,都是沒娘的人了,日後面對宅鬥相知相惜
故事放了在宋朝這個多難的朝代,日後朝廷的戲可能會很沉重。

王國長老

beauty 發表於 18-12-26 23:44
今日很多老白花鬥大娘的戲,我趁悶場去了洗碗。
編劇讓柏哥跟二叔共過患難,咁日後幫手騙婚 ...

大娘好煩,睇書時我都同情佢一個比較少心計女人,面對一個攻心計姨娘,又一門大宅家計,的確艱難,但劇入面太彪悍,反顯得齊紘唔夠老練,男權社會從來男主人說了算嘛。華蘭亦唔夠聰慧大方,長楓被矮化,顧二咁快出場。。。改編暫算講得通,希望後面唔好改到爛尾。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

首頁
12345...76

尾頁

跳至