【被親父嫌醜】自卑女星三度隆胸 花千四萬整容後呼吸感困

mickeyeva
|

「要靚唔要命」, 個樣變得好得人驚, 好似過吹氣公仔
就算減壽都寧願繼續整容,不過佢上節目受訪時自爆鼻頭變尖後,導致呼吸感到困難,情況令人擔心。

日本女星Vanilla整容成癮,更以「美之傳道師」自居,去年佢自爆已接受逾百次開刀手術,全身由眼、口、鼻至胸都曾經大修,最近容貌更不似人形,如願變成一個法國洋娃娃。近日,Vanilla承認已第三次隆胸,仲話整容總花費多達2億日圓(約1400萬港元),佢直認自己「要靚唔要命」,就算減壽都寧願繼續整容,不過佢上節目受訪時自爆鼻頭變尖後,導致呼吸感到困難,情況令人擔心。 天生單眼皮嘅Vanilla透露有個自卑童年,不僅被同學欺凌,連父親都嫌棄,遭親父稱醜女嘅佢,五年前開始靠整容望改變自己,認為變臉後可重獲自信及唔再被人「蝦」。

cinda72.
|
點解大整果d硬係要整到蛇精咁款既呢?
Siuyee_chee
|
mickeyeva 發表於 18-12-20 15:17
就算減壽都寧願繼續整容,不過佢上節目受訪時自 ...

好恐怖
bobomia
|
圖裡面寫2000万yan,但報導話2億yan,究竟係幾多錢?

如果真係1400萬港元,咁佢真係有米
日月水火    發表於 18-12-20 16:40
|
其實。。。。對眼有必要整到咁大咩。。。。
tsung
|

appleyuen
|

Jasber
|
其實13歲個樣,唔係靚,但點都唔算醜,使乜整吖
日月水火    發表於 18-12-20 16:42
nerolibaby
|
Jasber 發表於 18-12-20 16:01

係咯,正常樣一個,而家超驚嚇
Msolivialeung
|
一個低能問題!
割到對眼咁大,合唔合到埋架
樣衰咪佢老豆遺傳囉!
Fayehohoho
|
好恐怖
ian723
|
Jasber 發表於 18-12-20 16:01

平凡D啫,真係唔算醜。
而家就恐怖兼核突,
何必呢!
金三珣
|
隻眼割到咁大,眼球會唔會跌出黎架?
uhtcl2006
|
是是但但
|
本身個樣都唔係話好醜姐, 現在個樣, 廚窗公仔咁, 好恐怖呀!
Poyau
|
搞成咁
123baby123
|
mickeyeva 發表於 18-12-20 15:17
就算減壽都寧願繼續整容,不過佢上節目受訪時自 ...

好恐怖呀
icyblueblue
|
好驚嚇
Mary媽咪
|
cinda72. 發表於 18-12-20 15:19

係囉
整到咁,我反而覺得原先仲好
做個靚太
|
cinda72. 發表於 18-12-20 15:19

因為往往個標準都係~
對眼再大D、唇要豐盈D、鼻同面要尖D、皮膚要白D~最後就變蛇精!