少婦誣告小巴司機非禮 官斥黑心險累人陷冤獄

eliekim
|
裁判官英明 屈人非禮之餘仲想屈人錢

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20181220/mobile/bkn-20181220130540180-1220_00822_001.html
KoneyB
|
低能
16蚊點會比兩張500蚊紙
好低質
屈人都要用腦架麻
o_____o
|
點會比兩張500蚊司機找,當人冇腦嗎?自己衰左就屈人非禮,真係影衰曬D女人,希望佢要坐監。
20150618bb
|
KoneyB 發表於 18-12-20 15:36
低能
16蚊點會比兩張500蚊紙
好低質

esmehouse
|
心地咁差做佢個小朋友真慘
小肥兔
|
一早已立壞心腸想呃錢,本質就係心術不正
tsung
|
好彩法官夠英明
Poyau    發表於 18-12-21 02:23
是是但但
|
esmehouse 發表於 18-12-20 15:40
心地咁差做佢個小朋友真慘

心地差之餘, 重要蠢!
一張1千蚊紙就話叫人找900 蚊俾佢姐, 搭16蚊, 點會俾兩張500?!
數都未曉計就屈人錢, 重要屈唔成誣告人非禮, 真係衰格到爆。最好判佢坐監, 至少坐返幾個月受吓苦!
Chiq63663
|
蠢:2張500找贖16
柴犬qq
|
心地差
點教小朋友?
野原美冴
|
佢可能不是第一次屈人,應該有人會怕事而比$了結
日本成
|
庭上哭求裁判官”畀次機會”,屈人果陣又咁巴閉 聲大夾惡
TATEYAMA
|
個女人唔係弱智就係精神病
hohoho2013
|
屈人都屈得冇邏輯,兩張500蚊紙畀16蚊車錢,傻ge都唔信啦
Charlotte_mom
|
日本成 發表於 18-12-20 16:47
庭上哭求裁判官”畀次機會”,屈人果陣又咁巴閉 聲大夾惡

人地因為佢嘅老屈,都唔知有無影響份工,起碼影響左差館、上庭時嘅收入
真係無腦兼累人累物
emmafish
|
TATEYAMA 發表於 18-12-20 16:55
個女人唔係弱智就係精神病

both + 蠢
Whitechocolate
|
回覆 eliekim 的帖子

直頭賤格兼發錢寒!!!
v.sweet
|
一定要判佢坐番幾個月監!
bks2014
|
eliekim 發表於 18-12-20 15:31
裁判官英明 屈人非禮之餘仲想屈人錢

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20181220/mobile/b ...

個女人有案底的
LedTV
|
o_____o 發表於 18-12-20 15:37
點會比兩張500蚊司機找,當人冇腦嗎?自己衰左就屈人非禮,真係影衰曬D女人,希望佢要坐監。
...

重判啦

先屈人找少錢
再屈人非禮

有2個女先要重判....唔識教
教壞埋2個女