姚子羚黃心(emoji)朱晨麗 vs 大塊田胡定欣鍾嘉欣

cara.mak
|
我反而覺得大塊田胡定欣果次離譜過姚子羚,就咁睇返網上片段(可能唔夠完整) , 我又睇唔出姚做小學雞行為
moscowcow
|
大塊田同胡定欣咩事?
大少拉
|
cara.mak 發表於 18-12-20 15:32
我反而覺得大塊田胡定欣果次離譜過姚子羚,就咁睇返網上片段(可能唔夠完整) , 我又睇唔出姚做小學雞行為 ...

大塊田果次,我由鍾意佢變左憎佢添呀!
Queenie_yy
|
我都記得果次,所以我覺得田摞完視後串左好多,依家每次聽巨講野都覺得巨串串地甘
sanjoe
|
我見藝人攞獎講多謝

鏡頭影好多次胡定欣都冇拍掌
Poyau    發表於 18-12-21 02:22
bubukakaa
|
唔知大家有無發現幾年前開始,大x田個鼻由好豬突然變到正常左dd
tsung
|
sanjoe 發表於 18-12-20 15:37
我見藝人攞獎講多謝

鏡頭影好多次胡定欣都冇拍掌

見到x2
kawai35
|
cara.mak 發表於 18-12-20 15:32
我反而覺得大塊田胡定欣果次離譜過姚子羚,就咁睇返網上片段(可能唔夠完整) , 我又睇唔出姚做小學雞行為 ...

發生咩事啊⋯⋯想知多啲
Nikitang1111
|
大少拉 發表於 18-12-20 15:35
大塊田果次,我由鍾意佢變左憎佢添呀!

tingting2200
|
大塊田果次離譜D,自此之後將佢同8X掛鉤
Fion710
|
田不嬲串,係呢度jm話爽直喎
jtw_ki
|

阿田個次係佢同胡一人霸一支咪,搞到鍾冇咪用兼台上好似冇位企咁;今次姚係全程好少理朱,多數對住黃心穎,兼且頒獎名單都冇俾朱睇。
兩者比較我覺得田同胡個次離譜d,因為個次鍾真係感覺連企都冇位企咁,俾人逼到得少少位,同埋佢地頒獎時仲要講拎視后嘅野,但鍾冇拎過視后,講呢個話題時感覺佢有d尷尬同搭唔到嘴。姚至少說話方面ok,只係行為上唔得體

cara.mak
|
jtw_ki 發表於 18-12-20 18:07
阿田個次係佢同胡一人霸一支咪,搞到鍾冇咪用兼台上好似冇位企咁;今次姚係全程好少理朱,多數對住黃心穎, ...

好記性
見姚都有望下朱,又覺得佢未做到好出面。 大塊田果次真係出到聲串串咁講拿奬
littlesister
|
cara.mak 發表於 18-12-20 18:13
好記性
見姚都有望下朱,又覺得佢未做到好出面。 大塊田果次真係出到聲串串咁講拿奬
...

大塊田個次係幾時呀?有冇片睇番?都唔知有咁既事添
櫻花bb
|
cara.mak 發表於 18-12-20 18:13
好記性
...

有link嗎?我喺YouTube 睇唔到有