想買男裝風褸,邊度抵買??

SuperSuperman
|
想買件男裝GORE TEX 風褸去旅行,各位JM 知唔知邊度抵買??
lilysun123
|
SuperSuperman 發表於 18-12-20 16:08
想買件男裝GORE TEX 風褸去旅行,各位JM 知唔知邊度抵買??

buget幾多, 500樓下=>旺角廸卡龍
|
回覆 lilysun123 的帖子

Thanks!! 但 GORE TEX 有咁平??
lilysun123
|
SuperSuperman 發表於 18-12-20 16:20

吾知係咪core text, 上佢website 睇, 好低買的, 如果只係旅行用, 好過淘寶。
mercurycc
|
SuperSuperman 發表於 18-12-20 16:20

無咩可能$500 買到。
你想要咩牌子?而家好多地方做緊折架。
|

謝謝妳
|
回覆 mercurycc 的帖子

想買有牌子, 但好貴
mercurycc
|
SuperSuperman 發表於 18-12-20 17:00
回覆 mercurycc 的帖子

想買有牌子, 但好貴
一年著好多年去旅行有佢就方便既。
只係外面風褸千幾都有,自己鐘意買2件一套多用途d。
TorresChow
|
SuperSuperman 發表於 18-12-20 16:08

跑馬拉蟲,選三件貨品會有85折,我買咗件哥倫俾阿給老公,好似$17xx,羽絨加外套

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
wcpcelia    發表於 18-12-28 12:12
|
回覆 TorresChow 的帖子

Thanks, 去睇睇先