呢d都應該重判啦

cinda72.
|
立亂屈人,10幾蚊車資點可能會比2張500蚊,屈錢黨呀?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
ryan_mami
|
痴線!!
angiecarl
|
抵死, 嘈咩呢
lam133
|
個司機就慘比佢搞搞

papagirl
|
正常人都唔會比兩張$500紙叫人找啦
講大話都唔用腦
Phyonafung
|
應該要重罰佢!亂咁屈人!又呃錢!
brindlewin
|
cinda72. 發表於 18-12-20 16:32

不能詐癲了事。
小豬澄
|
好應該重判
LokYauYau
|
cinda72. 發表於 18-12-20 16:32

唯一值得求情可考慮的point 只有被告本身腦殘
用2x500 俾16, 只有白痴講得出,亦只有白痴會信!
agnesbee
|
大把呢啲人啦,一同人拗交就報警,唔係屈人打人就非禮,比比皆是
cinda72.
|
LokYauYau 發表於 18-12-20 16:48
...

26歲女,屈唔到就話吹雞打人,報警又老屈非禮,仲生2件,點教小朋友呀?
cattz288
|
cinda72. 發表於 18-12-20 16:51
26歲女,屈唔到就話吹雞打人,報警又老屈非禮,仲生2件,點教小朋友呀?
...

衰到無倫!! 呃錢又老屈人!!
jt824
|
咁鬼蠢仲想呃人
newcook
|
papagirl 發表於 18-12-20 16:41
正常人都唔會比兩張$500紙叫人找啦
講大話都唔用腦
即係佢唔正常囉, 判入青山
bongbongmum
|
LokYauYau 發表於 18-12-20 16:48
...

唔好意思, 笑左!!
docomo
|
最好困佢喺監獄過聖誕,跟住 2019年至放番出嚟。
Dili
|
應該重判
calvin1230hk
|
近年見唔少呢類老屈非禮事件。
寶褓保補
|
搭16蚊車又使乜出動兩張500
hcd
|
絕不應姑息!