今晚既晚餐

baby'sbreath
|
今晚我食肯德雞啦$99 3人餐
又有雞食 又有章拎
大家今晚食咩呀?齊齊拎一分
cacandy
|
lam133
|
baby'sbreath 發表於 18-12-20 17:14
又有雞食 又有章拎
大家今晚食咩呀?齊齊拎 ...

20150618bb
|
baby'sbreath 發表於 18-12-20 17:14
又有雞食 又有章拎
呢個價錢.........以前一...................大.................................筒,而家得幾件
|
20150618bb 發表於 18-12-20 17:25
呢個價錢.........以前一...................大.................................筒,而家得幾件
...

等我仲以為好抵
20150618bb
|
baby'sbreath 發表於 18-12-20 17:27
等我仲以為好抵
12件比而家大件得多,加其他野,4-5人食
麵包超人^o^
|
又有雞食 又有章拎

有幾多件雞呀?搞到我都好想食
|
麵包超人^o^ 發表於 18-12-20 17:38
有幾多件雞呀?搞到我都好想食

【脆愛狂賞 $99 三人桶餐又嚟啦】
99蚊三人桶餐真係好抵,所以唔夠喉就嚟多round啦!
星期三、四(19-20號) 嚟KFC食3人桶餐,都係99蚊咋!
等食嘅同時仲可以順便玩埋360度搵雞桶遊戲贏葡撻~

#脆愛狂賞 #99蚊三人桶餐 #繼續食雞月 #邊食邊玩 #贏咗葡撻更開心

*$99 3人滋味桶包括6件家鄉雞/香辣脆雞/狂惹香燒雞 + 3客辣汁蘑菇香飯(普通)/家鄉雞皇飯(普通) + 1客格格脆薯塊(普通) + 1盒巴辣雞粒 + 3個經典葡撻 + 3杯汽水(中)
*只適用於2018年12月19日至2018年12月20日,晚上6時至晚上9時供應

Poyau    發表於 18-12-21 03:06
famhappy
|
famhappy
|
Poyau
|
又食又拎