未睇嘅, 快 d 睇

mimichu
|
<屍殺列車>

頭先上mytvsuper 翻睇多次 ! 緊張到呢.......

全無悶場....... 又感人...... 最尾喊爆 !

好戲必睇 !
Poyau
|

JD930
|
mimichu 發表於 18-12-20 18:02
頭先上mytvsuper 翻睇多次 ! 緊張到呢.......

全無悶場....... 又感人...... 最 ...

Chocoapp
|

是是但但
|

個日j2播我睇了,第日再上mytv又睇多次。 呢套野我睇了5,6次,睇極都唔厭。
gracelam
|

J2睇左!! 緊張到我係咁叫左出嚟! 尾尾又喊c我
comfortjune1
|
請問TV super邊度搵呀?
mimichu
|
comfortjune1 發表於 18-12-21 11:24
請問TV super邊度搵呀?

一入去第一個畫面就有 ! 見下圖 !

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
clarawuwu
|
mimichu 發表於 18-12-21 16:35
我見到有奇異博士正!睇多次。
mimichu
|
clarawuwu 發表於 18-12-21 16:43
我見到有奇異博士正!睇多次。

我想再睇<與神同行1>
Lihoma
|

請問會唔會太驚嚇架? 我比較細膽,如果太恐怖嘅我唔敢睇
comfortjune1
|
mimichu 發表於 18-12-21 16:35

搵到啦!thx.
mimichu
|
Lihoma 發表於 18-12-21 17:10
請問會唔會太驚嚇架? 我比較細膽,如果太恐怖嘅我唔敢睇

係好緊張啫 !
Lihoma
|
mimichu 發表於 18-12-21 19:00
係好緊張啫 !
好, 今晚睇。謝謝!
tsung