無影初生相,好後悔

yukick98
|
想問而家仲有無人會唔影初生相?
我老公話搵人影太貴,我就淘左兩套衫仔,諗住自己影,點知照顧初生bb實在太忙,有少少空閒時間都寧願訓教,最終無影過初生相,而家極度後悔
RubyYu07
|
我地都無影,影左百日照。我用手機影左幾張滿月照
kwanyiii
|
我無影,都有少少後悔,但100日時影返一輯,然後一歲會影多輯
kakakwok716
|
咁就襯bb 未識坐之前,補影番d 唔著bb 相啦,都好得意架
bunny_sze
|
冇影
我老公係攝影師都冇影
兩個又忙又攰,唔得閒影⋯
mwsiipb2
|
yukick98 發表於 18-12-20 19:22
我老公話搵人影太貴,我就淘左兩套衫仔,諗住自己影,點知照顧初生bb實在 ...

初生相點解要影, 你試諗下阿b都未畀到反應你,就已經要畀人左舞右舞。 又或者唔駛俾人影自己操刀都得, 只係每日張阿b嘅生活相影低佢,呢個就已經嘅初生照啦。
irismomopig
|
我都無影,自己手機影幾張留念而已
反而100日有影
Charcoalbean
|
我老公話搵人影太貴,我就淘左兩套衫仔,諗住自己影,點知照顧初生bb實在 ...

阿仔果時無影,反而4個幾月先影,今次阿女都唔會影初生,反正多數係瞓覺相
蘿蔔菜
|
我都係似你咁,寧願訓都無禁過電話,結果成個幾月人仔先影,效果係張張開眼
RubyYu07
|
Charcoalbean 發表於 18-12-21 16:03
阿仔果時無影,反而4個幾月先影,今次阿女都唔會影初生,反正多數係瞓覺相
...

係啊!!我都係咁話。影百日照就可以好多表情了
kitkitboo
|
無影。
咁細個又無反應,做咩要攪佢。
我都係自己影幾張留念下!

hoganbaby
|

我都無影,的確後悔,因為有啲影到好靚,自己嘅又錯過咗
cherrylee1105
|
總覺得初生bb俾人郁黎郁去嗰d相唔好睇
可能又太多人影
覺得有少少娘添
你用手機影生活相都好得意仲真實
abbykong1234
|

我懂的 我都係咁 超後悔
Wingwing1223
|

我b影左!但講真影唔影都冇所謂唔需要後悔!因為初生bb多數合埋眼訓覺,冇乜表情!加上個樣都係腫腫地,反而我覺得3個月或6個月影會好d...起碼有表情,輪廓出d!
不過最主要係因為我個係男bb,如果係女bb,應該唔同講法!
eryau
|
我無影,唔鐘意d 相全部唔開眼又擺d 花花咁。反而想等bb 識爬識坐先影
PhoebeKw
|

.
haha748494
|
me too.同樣無影,日常自己都會影下BB.