潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

duckmouth 發表於 18-12-20 21:04
我現已不在HK 住了, 所以真是太out 了=_="""

買自己鐘意的便可以

男爵府

H同C係中環、金鐘都好多人用,無論咩牌子的袋,自己鍾意就是好

wcpcelia    發表於 18-12-27 15:32

子爵府

carama 發表於 18-12-20 21:05
買自己鐘意的便可以

Thanks

子爵府

Aley1204 發表於 18-12-20 21:13
H同C係中環、金鐘都好多人用,無論咩牌子的袋,自己鍾意就是好

近日滿腦都是袋, 可能太得閒了................

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Both are nice
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 叻叻勳章

我覺得P仔唔錯,落街買少少野,好輕巧、方便。我每日都見好多不同的H袋,實在太普及了。

男爵府

duckmouth 發表於 18-12-20 21:00
一樣大把人用........噢

好似有黑色的, 只係睇下遇唔遇到

子爵府

Cclutch 發表於 18-12-20 22:41
好似有黑色的, 只係睇下遇唔遇到

o.....

別墅

duckmouth 發表於 18-12-20 19:57
1. Chanel Mini 20

2. Hermes picotin 18

H靚好多,料差好遠。P仔其實好方便輕身,我22用內袋就唔塌,18應該更唔易塌。不過要睇你慣唔慣手挽。

男爵府

duckmouth 發表於 18-12-20 19:57
1. Chanel Mini 20

2. Hermes picotin 18

就尼兩個選一的話,我選C,覺得尼兩個無乜可比性,C尼個係經典款,H尼個只能講係入門

子爵府

KWOKPHOEBE 發表於 18-12-21 00:05
就尼兩個選一的話,我選C,覺得尼兩個無乜可比性,C尼個係經典款,H尼個只能講係入門
...

其實都是, C 是班(小姐)令我反感, H又真是因個牌子 ,質料多, 想要D款, 未舍捨得買haha, 其他牌又感蝕, 小時買LV ,Gucci, Fendi 厭了大多蝕一半賣, 現只考慮C & H 多, 我次次都不可對一個袋多過一年................20年了, 還未有一個袋, 令我想擁有長, 次次一得到左, 好快沒feel............

大宅

duckmouth 發表於 18-12-20 21:00
一樣大把人用........噢

有黑色的,mini halzan 勁好用,我有8w好鐘意。

男爵府

duckmouth 發表於 18-12-21 00:15
其實都是, C 是班(小姐)令我反感, H又真是因個牌子 ,質料多, 想要D款, 未舍捨得買haha, 其他牌又感蝕, 小 ...

乜袋都有人用啦,唔通你因為人地用而自己唔用咩!手袋你當係生活方便物品,襯衫用咁樣咪得囉,理人咁多仲咪喔⋯⋯真的假不了,坦白講,H尼個一樣N多人用,真假唔研究,但尼個入手容易太多,就算上官網買隨時都有,但MIni C黑牛真係唔多,如果要waiting 都唔知要等幾年,退一萬步,mini都好看N多啦

子爵府

回覆 KWOKPHOEBE 的帖子

Thanks

子爵府

KWOKPHOEBE 發表於 18-12-21 01:37
乜袋都有人用啦,唔通你因為人地用而自己唔用咩!手袋你當係生活方便物品,襯衫用咁樣咪得囉,理人咁多仲 ...

waiting 都唔知要等幾年, 我個是限量款, 無得wait, haha

子爵府

2個我都有
我like 和常用 C mini 多d

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

2個款,我覺得C靚d
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

子爵府

alicialee1210 發表於 18-12-21 12:55
2個款,我覺得C靚d

是, 感C靚D, 不過未買過H袋, 又心思思, 他們貴個D又未捨得, haha, 真是要找天落H看下再想下

首頁

尾頁

跳至