沖繩ots訂車注意

yuensiu
|
ots將於1/1/2019推出新保險方案
由原本2款保險轉為3款

在2018.12.31前預約的訂單,
將可維持舊有的豪華保細則
而且不被收取“異地還車費”

我係訂車時已一早加了豪華保,所以不受影響

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
BforGirl
|
yuensiu 發表於 18-12-20 20:14
由原本2款保險轉為3款

THX

有無租過OTS? 網上睇返來 話取車還車要排好耐
yuensiu
|
BforGirl 發表於 18-12-20 20:46
THX

我book左新年去用ots,因為租4日連豪華保¥6600
wcpcelia    發表於 18-12-27 15:56
youhello507
|
for hk 車神
迷人pinklady
|
THX

拎車嗰陣真係耐啲,因為佢地會講解一個比較詳細需要注意既野(我係九州嗰啲未試過聽咁耐
BforGirl
|
迷人pinklady 發表於 18-12-21 23:48
拎車嗰陣真係耐啲,因為佢地會講解一個比較詳細需要注意既野(我係九州嗰啲未試過聽咁耐 )
...

明白
PCCW2319
|
THX

取車係要花d時間, 因職員詳細解釋及講比你聽留意乜野。 touchwood發生意外要點做。

還車就好快, 檢查車身內外及交入油單是否入滿油之後就可以走人。

取車時職員會同你檢查身。記得要豪不客氣地指出你認為有問題既地方(如有花痕)。 職員即時會在單上mark down。
seaheart88
|
由原本2款保險轉為3款

冇辦法啦。。太多神車手同埋啲車神。。。撞山落坑。。。一定要cut咗無限換車。。
BforGirl
|
PCCW2319 發表於 18-12-22 07:18
取車係要花d時間, 因職員詳細解釋及講比你聽留意乜野。 touchwood發生意外要點做。

還車就好快, 檢查車身 ...

Tks
yuensiu
|
seaheart88 發表於 18-12-22 07:49
冇辦法啦。。太多神車手同埋啲車神。。。撞山落坑。。。一定要cut咗無限換車。。
...

睇左主要豪華保改左呢d
1)更換全新輪胎(輪胎損傷無法修復的前提下)
2)拖車費
3)車輛發生事故時的移動補償
4)異地還車費用
5)因颱風而導致班機取消時、租車期間的延長費用免除

而新既尊爵安心險就包左住院
治療費用不需要事先支付之免現金之服務。
(但是、僅限於前往合作醫院接受治療之前提下。)

seaheart88
|
yuensiu 發表於 18-12-22 09:07
睇左主要豪華保改左呢d
1)更換全新輪胎(輪胎損傷無法修復的前提下)
2)拖車費

我見佢好似寫之前出事後有換車。。而家好似冇咗
yuensiu
|
seaheart88 發表於 18-12-22 09:09
我見佢好似寫之前出事後有換車。。而家好似冇咗

因事故需要重新租車好似新既豪華保有包

yuensiu
|
要訂車既就快啦,31/12後就要跟新plan條款
queenalion308
|
由原本2款保險轉為3款

借個位問下點解大家都買豪華安心保唔買普通嗰隻?
他人
|
多謝分享
yuensiu
|
queenalion308 發表於 18-12-27 19:32
借個位問下點解大家都買豪華安心保唔買普通嗰隻?

豪華安心保,保障範圍多d,
你睇返拖車,換車,撞車個保障就知。
peckykoo
|
yuensiu 發表於 18-12-27 22:14

豪華安心保,保障範圍多d,

我未訂車呀~
聽你講完要立即攪

去那裡訂呢?

上Klook 見有得訂喎,但5知好5好

原來,上klook 最多只可以訂3天2夜咋
yuensiu
|
peckykoo 發表於 18-12-28 23:41
我未訂車呀~
聽你講完要立即攪

我去ots個官網訂,因為我其中一晚酒店經ots到訂,所以租車平左¥10000
peckykoo
|
yuensiu 發表於 18-12-28 23:44
我去ots個官網訂,因為我其中一晚酒店經ots到訂,所以租車平左¥10000

想問,點解我去到OTS 個官網訂5到車架

我有開Topic 講的