今年努力美容,但係完全沒有成果

lovely_princess
|
上年經bk知道A Plus,正正一年前開始就去佢同埋A妹度做treatment . Pico , u one, hydra …好容易考呢諗住改善下,點知睇返一年前嗰張皮膚分析相,仲差過一年前! 黑咗啦塊面D班多咗啦,好傷心⋯⋯仲要今年已經晒少咗
appledai
|
A+,A妹洗著幾多錢?一年
cinda72.
|
lovely_princess 發表於 18-12-20 20:34
上年經bk知道A Plus,正正一年前開始就去佢同埋A妹度做treatment . Pico , u one, hydra …好容易考呢諗住改 ...

你講下你當中既過程
MagDog
|
我9月join, 做了1064,litera V, hydra, V beam 都幾好。睇佢地個圖,額頭白了小小。皮膚均勻小小,面虎紋好了小小,血管好小小。 不過駛了$13000 左右. 同埋做完1064爆大暗整粒幾日。
不過我做完夠次數的v beam 同Litera V, 我都會停。同埋唔會做咁密。 可能兩個月一次1064+ hydra.,不過我本身冇斑(表層) 裡面有。但表面睇唔到。
cakii
|
有時覺得大公司真係得個貴字,可能操作人唔得
|
cinda72. 發表於 18-12-20 20:50
你講下你當中既過程

上年都係join Xmas plan , 揀uone, hydra 同一個提升既facial. 中間有繼續做hydra 同間唔中catera .之後去A妹做pico 約5次。中間保濕查防曬做齊。今次Xmas plan 又去A plus , 睇返上年張相,見到skin tone 深咗,班多咗⋯⋯
IloveJJ
|
lovely_princess 發表於 18-12-20 20:34
上年經bk知道A Plus,正正一年前開始就去佢同埋A妹度做treatment . Pico , u one, hydra …好容易考呢諗住改 ...

點解會咁?你做Pico做另幾多次?肉眼睇覺得皮膚有無改善呢?
cinda72.
|
lovely_princess 發表於 18-12-20 22:39
上年都係join Xmas plan , 揀uone, hydra 同一個提升既facial. 中間有繼續做hydra 同間唔中catera .之後去 ...

你cut d相望下丫,照理你做pico都冇理由唔白仲深色左
|
cinda72. 發表於 18-12-20 22:40
你cut d相望下丫,照理你做pico都冇理由唔白仲深色左

今年仲已經晒少咗:(
|

深色啲嗰張係今日影嘅

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
cinda72.
|
lovely_princess 發表於 18-12-20 22:46
深色啲嗰張係今日影嘅

你有冇照紅?
|
即係睇吓個底嗰張?
cinda72.
|
lovely_princess 發表於 18-12-20 22:51
即係睇吓個底嗰張?

照紅血管
我睇落去覺得你紅血管好似多左喎
|
第一張係上年

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
|
仙姐,我要唔要做excel v
cinda72.
|
lovely_princess 發表於 18-12-20 22:55
仙姐,我要唔要做excel v

我自己有配合做
經過上次暴曬完,扯埋眼底荷爾蒙斑想浮出黎,a妹個醫生睇完叫我咪即打pico,先打excel v先,咁我輪流excel v,pico(單頭)咁打,打左3set個災區控制左
|
你話張相係咪嚴重左
|

本身都係貧窮,我諗住盡地一鋪,點知冇進步添:(
仲有咩方法可以改善,其實我都係想白啲同埋毛孔細緻啲,都會繼續打班
issactmaria
|
你相隔幾耐打Pico? 睡眠質素如何?出斑有好多原因,未必完全只是因為紫外缐!不過,明白你付出了仍未達預期效果嘅失望!有無問過佢地原因?
我本身底層苛爾斑多,供應苛爾蒙斑營養嘅微絲血管又多,所以一定要打埋Excel V。

https://health.mingpao.com/%e5%ac%b2%e5%88%b0%e5%87%ba%e6%96%91-%e6%95%b7%e9%9d%a2%e7%96%8f%e8%82%9d%e6%9c%89%e6%95%91/
tracy_lui
|
明白你感受呀! 有冇叫佢哋分析下,多咗嘅係荷爾蒙斑定係曬斑啊? 如果係荷爾蒙斑, 咁可能要調理下身體