公司抽獎禮物

phoebepanpan
|
我負責買禮物。試過在百老匯買ipad. Iphone。佢話即場拆盒証明真係iphone. Ipad,因如唔拆。到時是磚頭都唔關佢事

但問題是 抽中的人 當然想未拆盒。轉手都好價d

你地係拆定唔拆?
popofat
|
phoebepanpan 發表於 18-12-20 21:00
我負責買禮物。試過在百老匯買ipad. Iphone。佢話即場拆盒証明真係iphone. Ipad,因如唔拆。到時是磚頭都唔 ...

去apple shop 買
SUKI20062014
|
抽獎還是抽現金實際D....哈哈....
|
SUKI20062014 發表於 18-12-21 14:42
抽獎還是抽現金實際D....哈哈....

但有十幾個獎。唔能夠全部都現金
bosch
|
phoebepanpan 發表於 18-12-20 21:00
我負責買禮物。試過在百老匯買ipad. Iphone。佢話即場拆盒証明真係iphone. Ipad,因如唔拆。到時是磚頭都唔 ...

百老乜應該唔會買假野同水貨卦?

或者去番apple shop 買, 又或者唔買呢d 禮物.

|
bosch 發表於 18-12-22 18:29
百老乜應該唔會買假野同水貨卦?

或者去番apple shop 買, 又或者唔買呢d 禮物.

是行貨。但佢咁講話磚頭有d 驚
maymay220hk
|

去買同事會吾拆
我公司年年都有抽iPad, iPhone
未見過禮物已拆
Stephen3163
|

禮物當然不會拆的
|
安全d蘋果店買. 雖然我好想賺百老匯積分