係咪我敏感左? 俾人叫我唔好再whatsapp佢

開不了口
|

因為怕佢成開會唔方便聽電話,所以whatsapp佢,等佢得閒先睇先覆,係無chur嘅,只係對答三四句咁,有野先搵佢

點知佢話以後唔好再wsp佢,話我好多msg,改用wechat,我即刻好hardfeeling,一黎whatsapp係佢一線聯絡工具,二黎佢wechat唔係下下都check,我覺得自己係度獻世,係咪我敏感左

更改一下,好多jm重點放左係ex同蛋糕度,其實我係就算朋友咁同我講,我都會hardfeeling,係咪我對呢啲說話敏感左呢

至於個ex,年頭我地一家去左旅行,我生日佢知我鍾意釣魚就陪我兩人出海,早兩個月知我鍾意某玩意就打本我做生意,可能係咁,令我覺得聖誕氹一氹佢好平常啦
浩霆豬豬
|
你哋咩關係?
cy101
|
係咪...........你EX?

你做嘅野......期望得到咩? 見你寫話俾驚喜佢?

佢既然咁講, 我係你就少D搵佢!
snowshine1357
|
佢同你咩關係?
太平公主
|
咩關係先?
Msolivialeung
|
明顯你所做既一切對方都唔欣賞
mctl1995
|
開不了口 發表於 18-12-20 21:48
因為怕佢成日開會唔方便聽電話,所以whatsapp佢,等佢得閒先睇先覆,係完全無chur嘅,可能只係對答三四句咁 ...

你暗戀佢?
canies
|
佢係邊個?男朋友定老公?

老公就鬧鬼佢,男朋友就飛咗佢。
tsung
|
Msolivialeung 發表於 18-12-20 21:56
明顯你所做既一切對方都唔欣賞

iriswy
|
Depends on 你地咩關係呀
開不了口
|
cy101 發表於 18-12-20 21:51
係咪...........你EX?

你做嘅野......期望得到咩? 見你寫話俾驚喜佢?

ex,早兩日仲好關心我,今日突然就咁
tansyneko
|
佢好明顯就係唔想收到你msg,所以叫你wechat,佢得閒先check
yucl_hk
|
妳咩關係? 先有對策
FrauNachtmahr
|
係咪人地已經有新嘅另一半喇
cy101
|
開不了口 發表於 18-12-20 21:59
hm......各自生活, 各自安好! 咁樣心態會好d!!

早2日嘅post, 印象中你想復合, 佢唔想, (錯咗唔好打頭)!! 對佢唔好太多幻想!!!!

吉蒂0603
|
如果係新認識的異性朋友,佢咁同你講,唔係妳敏感,妳諗嘅係事實,唔好再放希望,放手。
魚兒小寶貝
|
唔係三,四句既問題,係唔想覆你

你冇敏感,人地已經好明,放手吧啦!
Gi-leung
|
人地唔鐘意嘅 一句都夠chur
開不了口
|
係囉,即係唔係我敏感,我係度諗,就算唔係佢,係普通朋友咁同我講,我都嬲
littlesister
|
開不了口 發表於 18-12-20 21:59

即係你想多左囉