高潔絲草本系列買一送一

tracy0927
|
[草本粉絲注意!加碼!年度最抵‧買一送一呀!!!!]

仲有幾日就聖誕節,優惠唔好比佢停!女生大愛嘅Kotex Herbal Soft精選皇牌產品,今個星期開始,加碼做買1送1!!!!! 係全!年!最!抵!!只限7天!
Kotex Herbal Soft 99.9%抑菌,仲0添加,無論係 (emoji)儲定貨‧比自己最好嘅呵護 或者(emoji)送比姊妹‧最貼心禮物,都係最好選擇!

快Dtag用開嘅sis一齊去萬寧買買買!!

優惠詳情:
精選Kotex Herbal Soft草本極緻棉柔超薄23cm /纖巧23cm/ 超薄28cm/纖巧28cm (共4款),買一送一
優惠期:12月21日至12月27日

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
wcpcelia    發表於 18-12-27 17:13
Cheuk2012    發表於 18-12-20 22:16
Cheuk2012
|
回覆 tracy0927 的帖子

謝謝分享
lamlam1230
|

andyan324
|
tracy0927 發表於 18-12-20 22:11

仲有幾日就聖誕節,優惠唔好比佢停!女生大愛嘅Kotex He ...

希望聽日仲有
tracy0927
|
andyan324 發表於 18-12-20 22:37
希望聽日仲有

明天才開始,做到27號
Pinky...tungsss
|
謝謝分享
Susie1515
|

honoluluwendy
|

okeymama
|
lamb123
|

mrskan1215
|
謝謝告知
yvonne818
|

appleyuen
|

OksimOk
|
大量入貨啦
amj
|

仲有幾日就聖誕節,優惠唔好比佢停!女生大愛嘅Kotex He ...

即幾錢包?
noel-chan
|

tracy0927
|
amj 發表於 18-12-21 08:30
即幾錢包?

廣告冇講

purple8262
|
只係萬寧做?
standbyby
|

買左拿
張9蚊卷可以即減
仲送左支威猛先生清潔劑
wcpcelia    發表於 18-12-27 17:14
qinqinyan
|

單包買一送一$18.9,孖裝$18.8
???
呢個優惠真係。。。